2024. március 29. - Auguszta

Lenyűgöző! Elképesztő fotók a szexbombáról - vadító képekkel!

Szexbomba a ringben! Már ezért is megéri egy-egy ketrecharc-meccset végignézni. Arianny Celeste, a világ egyik legismertebb és leggyönyörűbb ring-lánya!
2009. április 10. péntek 18:59 - HírExtra
Aha, minden világos! Most már érthető, hogy az angolok miért imádnak a boksz és egyéb küzdősportok mérkőzéseire járni: a gyönyörű lányok miatt. A szebbnél szebb ring girlök (magyarul legegyszerűbben így tudnánk leírni: azok a csodaszép lányok, akik a küzdősportok menetei között megjelennek a ringben, esetleg a ketrec mellett az aktuális menet táblájával a kezükben a nézőtéren helyet foglaló férfiak nagy-nagy örömére – úgyhogy jobb híján hívjuk őket ring-lányoknak) ugyanis komoly megbecsülésnek örvendenek nem csak Angliában, hanem bizony világszerte.

Az egyik leghíresebb ring-lány Arianny Celeste, aki az UFC (Ultimate Fighting Championship) szervezet első számú üdvöskéjének számít. Férfiak ezrei rajonganak érte, olyanok is akadnak, akik csak azért ülnek végig egy egész gálát, hogy ezt a szépséget láthassák.

A gyönyörű brit leányzóért bolondulóak számára pedig most itt a jó hír: újabb, eddig soha nem látott fényképek kerültek nyilvánosságra a bombázóról – saját maga tette fel őket a Twitter nevű közösségi portálra.

Bizony a képeket elnézve egyből világossá válik, hogy miért is örvendenek ezek a lányok akkora megbecsülésnek szerte a világon…
Forrás: HírExtra/The Sun
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását