2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Döbbenet! A dögös színésznő mindent bevallott!

Eva Mendes többé nem titkolózik, ugyanis mindent bevallott. Hogy mi is lenne ez a nagy titok? A HírExtra cikkéből kiderül!
2009. április 14. kedd 19:45 - Kővári Adrienn
Eva Mendes, a népszerű, és csodaszép színésznő most mindent bevallott a FOX Newsban. Amit eddig nagy titok övezett, arra most fény derül. Eva szeret nassolni, de nemcsak kicsit, hanem állandóan. Akkor hogyan őrzi meg formás alakját?

A hangsúly a formáson van. A színésznő sosem csontsovány alakjáról volt híres, hanem inkább kerekded idomairól. Ismerhetjük őt a Halálosabb iramban című filmből, de szerepelt a Sebhelyekben, az Időzavarban, de A szellemlovasban is megfordult, idén pedig a Spiritben domborított.

- Imádok nassolni. – kezdett bele a töredelmes vallomásba Eva Mendes. – De emellett még rengeteg bűnöm van! Imádok az ágyban enni tévénézés közben. Ez közel sem hangzik illendően, de én akkor is imádom. Nincs is annál jobb, amikor a kedvenc műsorodat nézed, s közben csipegetsz valamit a puha ágyban. Azt viszont megtanultam, hogy indiai kaját annyira nem jó a hálószobában enni. Ezt a hibát már korábban elkövettem, de azóta megtanultam a leckét! - titokzatoskodott Eva, mert többet nem árult el az indiai kalandról.

Hogy mire gondolhatott a színésznő? Elképzelhető, hogy a színes, csípős indiai vacsija a takarón landolt. Nincs annál rosszabb, amikor az ember bebújik a meleg ágyikóba, bekapcsolja a tévét, visz be magával ételt, majd az egészet magára borítja. Ezek után lehet ám rohanni a fürdőszobába, elindítani a mosógépet, vagy legalábbis beáztatni az ágyneműt. Ehhez kinek van kedve az éjszaka közepén?

Mindegy, csak csoki legyen!

Amit még a csipszeknél is jobban szeret, az a csokoládé.

- Imádom a csokit! Annyira szeretem, mint senki más, ha tehetném éjjel-nappal csokoládét ennék. - áradozott kedvenc ételéről a csinos színésznő.

Amikor arról faggatták, hogy ennyi édesség mellett, hogy képes megőrizni az alakját – nem kellett sokat gondolkoznia a színésznőnek.

- Ne utáljatok nagyon, de szinte minden nap edzek, heti öt alkalommal biztosan. Rengeteg időt töltök az edzőteremben. Valamit valamiért. – árulta még el Eva.

- Én olyan nő vagyok, aki akár hetente is masszíroztatja magát, nekem ez a mániám, ez az, amire sok pénzt költök. Nem vagyok nagy vásárló, sokkal jobban kedvelem a fürdőket, és mindenfélét, ami abban segít, hogy testemet ápoljam. A szívem mélyén igazán lányos lány vagyok. - tette még hozzá az interjú végén Eva.

Ez azért teljesen érthető is, hiszen hiába beszélünk egy tehetséges színésznőről, azért testi adottságainak is nagyon sokat köszönhet. Nemrégiben töltötte be 35 életévét, nem csoda, hogy még inkább szeretne a vonalaira vigyázni. És az a sok csokoládé… De végre egy csinos nő, aki bátran felvállalja, hogy igenis szeret enni, szeret nassolni, de emellett keményen vigyáz is a testére. Többen is lehetnének ilyenek, reméljük Eva mindenkinek jó példát mutat ezzel.
Forrás: celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását