2024. április 28. - Valéria

Megdöbbentő! Hajdú Péter még erre is képes volt!

Hajdú Péter megkóstolta felesége anyatejét. Nincs is ebben semmi különös. Csakhogy nem ám otthon tette, hanem egy ország előtt. Mi pedig majd szépen megnézzük.
2009. április 15. szerda 10:59 - HírExtra
Megint ez a Mr. és Mrs., a TV2 sztárpárshowja. Vagy ha úgy tetszik, megint Hajdú Péter és a családja van a középpontban. A népszerű műsorvezető-producer most azzal került rivaldafénybe, hogy a celebek magánéletét taglaló show-ban megkóstolta neje, Sarka Kata tejét (nem is oly rég írtunk arról, hogy Sarka Kata annak idején milyen pajzán dolgokat művelt az interneten).

– Kata sokat erőszakoskodott, hogy kóstoljam meg az anyatejet, amit én sokáig visszautasítottam, de olyan akaratos volt, hogy végül kötélnek álltam – mesélte a műsorban Hajdú Péter, aki bizonyítandó, hogy komolyan elkötelezett családja összes testnedve iránt nem ijedt meg a teli cumisüveg látványától sem.

Kérdés azonban, hogy ha korábban már egyszer megkóstolta, ízlett-e annyira kislánya, Noémi mindennapi eledele neki, hogy újra, a kamerák előtt is megkóstolja azt?

– Undorító íze volt, amit soha életemben nem fogok elfelejteni – vallotta be Hajdú az életet adó nedűhöz fűződő viszonyáról. – Sajnos cumisüvegből kellett innom, pedig ha a melléből kellett volna kiszopogatnom a tejcsit, biztosan hamarabb rá tudott volna venni – mesélte a Story TV műsorvezetője, akinek a műsor felvétele során az volt a feladata, hogy négyféle tejből kiválassza felesége nedűjét.

Nos, örömmel tudatjuk: sikerült neki.

S mi pedig megnézhetjük majd…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

megmondom
2009. április 15. 21:34
nnna, meg lehet ezt kicsit kultúráltabban is fogalmazni, kedves parasztok! mondjuk így: nem hiszem, hogy bárkit is érdekelnének Hajdú Péter családjának testnedvei... akit meg mégis, hát az megérdemli, hogy az anyatejet szopogató Hajdú Péterre gondoljon minden elalvás előtt...
parasztok
2009. április 15. 13:10
Elmennek ezek a büdös, kurva anyjuk lerohadt, buzi picsájába, aztán szopogassanak ott is egy kicsit. Aztán, ha jól kiszopogatták magukat, akkor majd elmehetnek az apjuk faszához, hátha ott is találnak valami szopogatnivalót.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását