2024. május 2. - Zsigmond

Dagad a botrány! Gesztesinek titokban gyermeke született?

Már érthető, miért romlott meg végzetesen Gesztesi Károly és Liptai Claudia viszonya. A színész volt felesége gyermeknek adott életet, az apa pedig akár Gesztesi is lehet.
2009. április 16. csütörtök 09:14 - HírExtra
Valljuk be, meglehetősen furcsa családja van Gesztesi Károlynak. Miközben állítólag boldog házasságban élt Liptai Claudiával, a színész előző felesége is egy telken lakott a párral. Természetesen örömteli, hogy kapcsolatuk a válás után sem romlott meg, ám az már azért túlzás, hogy akár a színész is lehet az apja Nikolett teljes titokban született kisgyermekének.

– Hát milyen a kisbaba? Hallottuk, hogy megszületett!
– Minden rendben, a baba egészséges, a mama is jól van. Háromnegyed nyolckor vitték a kórházba, és kora délután már meg is érkezett a kisbaba, természetes úton született .

A fenti párbeszéd tegnap délután zajlott le a Gesztesi-villa előtt, az ifjú anyuka azonban ahelyett, hogy boldogan adná a világ tudtára gyermeke születését, elzárkózott a nyilvánosság elől, és teljes hírzárlatot rendelt el a kórházban. A titkolózás mindenesetre remek alapott adott a találgatásoknak, hogy Gesztesi Péter megcsalta Claudiát, és ő az apja volt felesége gyermekének.

Ez volt tehát a Gesztesi krónika legújabb bejegyzése, s a kedvelt színész is húzhatott egy újabb strigulát a „Címlapon” rovatba.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

napocska
2009. április 16. 10:16
Milyen Gesztesi Péter? Károly az nem?
Tiszta vicc, ha már ebben tévesztenek, akkor még miben...???
És ha így van? nagy ügy manapság már ez a divat...
skorp
2009. április 16. 09:48
Annyira, de annyira unalmas ez az ügy! Egy jó színész, Gesztesi, lejáratja magát egy h. liba mellett, mint Liptai, és erről folyton olvasni is kll. Jaj de uncsi!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását