2024. május 6. - Ivett, Frida

Végre! Visszatér a Barátok közt rég elfeledett szereplője!

Mindig öröm, ha egy rég elfeledett szereplő visszatér kis hazánk legnépszerűbb és leghosszabbra nyúló sorozatába.
2009. április 16. csütörtök 15:59 - HírExtra
Emlékeznek még Illés Júliára? Ő volt az a szereplő a Barátok köztben, aki azért tűnt el a képernyőről, hogy nyugodtan hozhassa világra első gyermekét. Jelentjük, ez sikeresen megtörtént: Illés Júliát csütörtöktől láthatjuk ismét a Mátyás király téren, kisfiával együtt.

Persze a karakter „szülési szabadsága” nem véletlen. A Júliát (Claudia lányát) alakító Mérai Katalin a valóságban is szült egyet.

– Nagyon jó újra dolgozni, igaz, egyfolytában azon gondolkodtam, mi lehet a fiammal – mesélte is rögtön az első forgatási napja után a visszatérő színésznő. – Most volt először nélkülem egy egész napig. Aztán este, amikor hazamentem, rá kellett jönnöm, hogy csak én aggódtam magam halálra, ők nagyon jól elvoltak kettesben. A kisfiam egyébként édes, aranyos, jókedvű baba. Hogy megváltoztatott-e az anyaság? Átértékelődtek dolgok, és az ember talán türelmesebb lesz. De ha valaki alapvetően nyüzsög, pörög, szüksége van rá, hogy emberek vegyék körül, az nem fog megváltozni – áradozott az újdonsült anya megváltozott szerepéről.

A legnagyobb Barátok közt fanoknak üzenjük: nem kell sokat várni a huszadrangú szereplő visszatérésére, ugyanis már csütörtöktől láthatják ismét sorozatbéli kisfiával, Mátéval együtt a tévében.

Hanem az alábbiakat már tényleg csak a legelvetemültebb rajongóknak ajánljuk – vagy ha úgy tetszik az erős ifegzetűeknek…

Nagy kérdés ugyanis, hogy hogyan alakul a sorozatban Júlia élete! Hiszen kedvesével, Berényi Andrással szakítottak, miután kiderült: a babának az ex-férj, Alex az apja. Alex azonban már messze jár, még gyermekét sem látta. Vajon lesz olyan férfi, aki megdobogtatja majd Júlia szívét? Hogyan fogadják a lakók a visszatérés után? Vagy éppen kiderül, hogy Alex nem is az igazi apa, hanem Miklós? Vagy Laci? Esetleg Zsolt? Vagy Bandika?

Attól tartunk, hogy előbb vagy utóbb kiderül majd…
Forrás: HírExtra/RTL Klub
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását