2024. április 29. - Péter

Nagyon ciki! Judy tartotta el a férjét!

Hogy miért is szakított férjével az énekesnő? A problémákat mélyen kell keresni. Párja nem törődött vele, és Judynak kellett eltartania a férfit.
2009. április 20. hétfő 20:39 - HírExtra
Judy, a népszerű énekesnő őszintén mesélt a Reflektor tv-ben Szily Nórának tönkrement kapcsolatáról, és az okokról.

Ciki, de nemcsak anyagilag tartotta el teljesen a férfit, hanem a gondokban sem állt mellé egykori szerelme, és az egész kapcsolatot Judynak kellett a hátán cipelnie.

Judy gyerekként azt látta, hogy a szülei együttes erővel néznek szembe a problémákkal. Saját kapcsolatában ezt nem érezte. Az pedig csak tetézte a problémát, hogy kettejük közül ő keresett többet, sőt! Gyakorlatilag csak ő keresett. Elmondása szerint már az esküvő előtt is voltak problémáik, de ő remélte, hogy párjával, Rolival idővel megoldódnak a gondok.

A Napi Ász szerint Judyt nagyon elszomorította, hogy Roli még az önéletrajzi könyvét sem olvasta el. Abszolút nem volt kíváncsi az életére. Ezért is örül annak, hogy mostani párja a tenyerén hordozza, és még családot is szeretne alapítani a férfi.

Eleinte még minden rendben volt kettejük között, hiszen Roli szintén zenész volt, így teljesen megértették egymást. Legalábbis meg kellett volna érteniük, de nem így történt. Most már belátja az énekesnő, hogy nagy hiba volt a házasságkötés.

Ismerősei elmondták, hogy Judy még a ceremónia előtt is habozott, de végül csak beadta a derekát, és rábólintott a menyegzőre.

Idén, februárban állt az énekesnő a nyilvánosság elé, s bevallotta, hogy a válás elkerülhetetlen. Akkor derült ki, hogy a kapcsolatukban már háromnegyed éve probléma van.

Akkor még csak annyit nyilatkozott Judy, hogy férje elkényelmesedett, és ő nem akar szerelem nélkül élni, ezért a válóper. Azóta már tudjuk, hogy nem apró problémákról volt szó, s nem is az esküvő után keletkeztek azok.

Ma már mindketten egy új kapcsolatban tengetik életüket, Judy egy nála ismét fiatalabb férfival esett szerelembe. Vajon ez meddig fog most tartani?
Forrás: HírExtra/ma.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását