2024. május 4. - Mónika, Flórián

Rettegjen Budapest, mert itt jön Steiner Kristóf!

Amióta bemutatták az Álom.net című filmet, Kristóf ismét el kezdett a vezetés felé kacsingatni. Minden álma, hogy végre vezethesse álom autóját.
2009. április 23. csütörtök 07:59 - HírExtra
Steiner Kristóf, a szőke ex-műsorvezető régebben mindig azt hangoztatta, hogy neki nincsen jogosítványa, büszke is arra, hogy tömegközlekedésen utazik. Az utóbbi időben viszont el kezdte érdekelni, hogy milyen érzés is lehet egyedül száguldozni az utakon és, ha már Paris Hiltonnak is van jogsija, neki miért ne legyen!

- Amikor felkértek, hogy legyek az Álom.net című film társforgatókönyv-írója, akkor félbe kellett hagynom a vezetést. Akkoriban az írás volt az első az életemben, semmi más sem fért bele. Most, hogy már túl vagyunk a bemutatón, és lassan a film "kezét" is elengedhetjük, neki kezdtem újra a jogosítvány megszerzésének. – mesélte Kristóf.

Ráadásul ahhoz, hogy órákat vegyen hetente többször is kibiciklizik Szentendrére.

- Sajnos az utóbbi időben felszedtem magamra néhány kilót, ezért kénytelen voltam elkezdeni sportolni. Remélem, a biciklizés majd segít lefogyni. – tette még hozzá.

Kristóf régebben bulimiával küzdött, s elmondása szerint ebből sosem lehet teljesen kigyógyulni. Könnyen megeshet, hogy most is ezért találja magát elhízottnak, mivel az biztos, hogy rajta nem látszanak meg a felszedett kilók, hiszen nagyon sovány.

Amikor kézbe veheti...

Két hét múlva vizsgázik majd forgalomból, nagyon reméli, hogy ez most elsőre fog neki sikerülni, nem úgy, mint a rutin.

- Az előző vizsgán tipikus szőke módjára buktam meg, indulásnál elfelejtettem kiengedni a kéziféket. – nevetett magán Steiner Kristóf.

Azért is igyekszik, mert nagyon szeretné már végre saját álom autóját vezetni, amit még egy éve vásárolt, ugyanis akkor kezdett el vezetni tanulni. Azóta barátja használja az járművet, s ő fuvarozza Kristófot.

Labancz Lilla, az Álom.net szőke színésznője is nem régiben szerezte meg a jogosítványát.

- Sokat viccelődtünk Lillával, hogy mi lesz majd, ha mindketten magszerezzük a jogsit. Rettegjen Budapest! – tette még hozzá a különc műsorvezető, sztár, újságíró.

Az biztos, hogy mint forgatókönyvíró most debütált először, ezért is fordította minden figyelmét az írásra. Viszont most úgy tűnik, hogy a kritikusok eléggé lehúzták első filmjét.
Forrás: HírExtra/puk.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását