2024. május 2. - Zsigmond

A nap képe! Kiszel Tünde csókokkal halmozta el Beckhamet!

Nem, nem kell elképzelniük Kiszel Tündét, amint mélyen kivágott ruhakölteményében ölelgeti és csókolgatja David Beckhamet, mi megmutatjuk. Csak erős idegzetűeknek!
2009. április 23. csütörtök 19:39 - HírExtra
A focirajongók valódi ünnepének is nevezhettük volna a tegnapi napot, hiszen a futballvilág talán legerősebb és sztárokkal leginkább ellátott csapata, az AC Milan érkezett hazánkba, hogy összemérje tudását a magyar Ligaválogatottal (a mérkőzés végül 5-2-es Milan sikerrel zárult, az összefoglalót megnézhetik itt).

A rangos esemény természetesen a hazai celebeket sem hagyta hidegen, Győzike mellett (ide kattintva olvashat a Beckhammel való találkozásából eredő, a roma médiaszereplő és országunk legnagyobb bulvárlapja között kialakult botrányról) például Kiszel Tünde is nagy izgalommal készült a Becksszel való találkozására, nem titkoltan az volt a szándéka, hogy David Beckham közelébe férkőzzön.

Úgy látszik azonban, hogy Kiszel sok-sok fokkal lúzerebb, mint Győzike, hiszen neki egyáltalán nem sikerült az imádottjával kapcsolatot létesíteni.

A Cool TV tegnapi műsorában azonban elárulta, ha alkalma nyílna rá, még a pályára is beszaladna, hogy a sztárfocista nyakába ugorjon:

– Tudják, milyen bátor vagyok! Reszkess, David Beckham! – mondta Kiszel, de nem kaptunk arról hírt, hogy Beckhamnek összeszűkült volna-e a gyomra Kiszel mondatait hallva. Valószínűleg azért, mert Beckham nem nézi a Cool TV-t.

Innentől azonban csakz erős idegzetűek olvassák tovább a cikket! Kiszel ugyanis a még a meccs előtti műsorban elmondta: a testőrök sem tarthatják vissza, a focista elcsábítására pedig személyes varázsát, illetve messze földön híres fehérnemű gyűjteményének egy becses darabját használná fel!

Ha nem is úgy, ahogy Kiszel szerette volna, de végül valóra vált az álma. A Cool TV stábja ugyanis a stúdióba vitte neki David Beckhamet! Tünde pedig rögtön rávetette magát: folyt is a nyál rendesen szegény David arcán.

Ezek a mai magyar celebek tényleg nem tudják, hogy hol a jó ízlés határa?
Forrás: HírExtra/Cool Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Balonyi
2009. április 23. 20:57
Magyarország szégyene!!!Undorító k....
hajdukf
2009. április 23. 20:37
Sötét, hülye picsa!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását