2024. április 24. - György

Ciki! Egyre szánalmasabb Molnár Anikó!

VV Anikó úgy döntött, hogy bekameráztatja otthonát, mert szeretné megmutatni az embereknek, hogyan is élnek az igazi celebek!
2009. április 23. csütörtök 08:59 - HírExtra
Molnár Anikó egyre szánalmasabb. Kitalálta az egykori (szó szerint) nagy Ő, hogy most bekameráztatja az otthonát. Ezt a Kiskegyeddel osztotta meg, bár azt még nem lehet tudni, hogy melyik csatorna lesz hajlandó leadni Anikó önálló valóságshow-ját.

Az ötlet nem tőle származik, de örömmel mondott igent a felkérésre. Kikötése azért volt: csak úgy hajlandó aláírni a szerződést, ha tényleg azt csinálhat a bekamerázott lakásban, amit szeretne, plusz a hálószobája rejtve marad. Elmondása szerint ott amúgy sem törtnénik semmi érdekes.

Molnár Anikónak nincs kivel szexelnie, következtet az olvasó.

Elmondása szerint, nagyon szeretné megmutatni az embereknek, hogyan is élnek az igazi celebek. ( Ő, mint celeb…) Szerinte tudna újat mutatni mindenkinek. Na persze…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

samu49
2009. április 23. 16:31
Tehát az már celeb ebben az az országban aki semmihez sem ért csak szerepel mindenhol??!!Az hogy buta vagy okos semmit sem számít csak a bulvár írjon róla nap mint nap.Kis hazánk kitesz magáért celeb ügyben:győzike,tüncike,anikó és mé lehetne sorolni ezt a semmitérő egyéneket,de mi vagyunk a barmok mert hanem lenne huncut aki nézné őket a sajtó és a Tv sem foglalkozna velük többé s mehetnének kapálni Tokaj-i szőlők lankáira.
bubo
2009. április 23. 15:39
Mitől celeb ez a hp?
Egy primitív csaj,akinek csak az ismert ember kell,anyuka támogatásával,aki nagyon büszke a lányára. Ki a francot érdekel,hogy mit csinál otthon? Kár a pénzért.
bagi
2009. április 23. 12:50
Rossz duma, egyszerűen pénzt akar és a bekamerázással elég szép összegeket zsebelnek be ezek a műsztárok
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását