2024. május 4. - Mónika, Flórián

A szexi Dukai Regina titokzatos, és nagy dobásra készül!

Zajlik a modell lány élete, hiszen fotózásról partykra jár, emellett egy titokzatos bejelentésre készül a jövő héten. A HírExtra felkereste Reginát!
2009. április 24. péntek 07:40 - Kővári Adrienn
Nagy a nyüzsgés mostanság Dukai Regina háza táján. Modellkedés, hosstesskedés, még ruha kollekcióval is büszkélkedhet, ráadásul a közeljövőben két meglepetéssel is készül. Ezekről faggatta a szexi modellt a HírExtra, aki örömmel válaszolt a feltett kérdésekre.

Nem lehet okod a panaszra, hiszen bővelkedsz a munkában.

Mostanában olyan sok jó dolog történik velem, amit hirtelen nem is tudok hova tenni, mert olyan váratlanul szakadt a nyakamba. Ez persze egyáltalán nem baj, nagyon szeretek dolgozni, pörögni. Ezek szerencsére nem olyan jellegű munkák, amiket ne szeretnék, nem olyan, mint mikor az éneklés miatt sokszor kellett éjszakáznom, diszkóba mennem. Ezeket napközben el tudom intézni, azt csinálom, amit szeretek, úgyhogy nagyon örülök, hogy most így alakul az életem.

Az AXE kampány is éjszakai munkának számít, még ha nem is olyan mértékben…

Igen, ez is érinti az éjszakázást, de nem olyan mértékben, és nem is kell egyedül mennem, egyedül lennem, hanem egy nagy csapattal utazunk, több hostess leányzóval. Legutóbb, mikor Pásztón voltunk, nagyon jól esett, hogy a Dj el kezdte játszani az én dalomat, amit Hamvai PJ-vel készítettünk. Nagyon jó, hogy ilyen apró örömök érnek még munka közben is. A legjobb irányba halad az életem, és még jobb dolgok várnak rám, amikről most még nem beszélhetek.

Nem árulnál el, mégis valamit ezekrők a "jobb dolgokról"?

Két meglepetésről van szó, az egyik jövő kedden fog kiderülni egy sajtótájékoztató keretében. Ez életem egyik legnagyobb eseménye lesz, aminek én megint csak nagyon örülök. Annyit elárulhatok, hogy mindkettő júniusra várható, és mindegyik szakmai, az énekesi karrieremmel kapcsolatos. Nekem ez egy nagyon nagy elismerés, még ha nem is úgy fog sikerülni, mint ahogy vágynék rá.

Számíthatnak a rajongóid az idén új albumra, esetleg dalra, videoklipre?

Több felkérésem is van közreműködésekkel kapcsolatban. Papa Joe-val, aki a VSOP rap bandában tevékenykedett lesz egy közös dalom, mert nagyon szeretem Papa Joet, imádom az R&B-t és a rappet. Papp Gergő, a rapper menedzsere úgy találta, hogy megfelelő lennék egy dalhoz. Most gőzerővel dolgozunk egy közös számon, és szerintem fantasztikus jó lesz.

Csak énekelni fogsz a dalban, vagy esetleg rappelni is hallhatunk téged?

A rappelést inkább meghagyom azoknak, akik tényleg értenek is hozzá, úgyhogy én csak énekelni fogok.

Úgy volt, hogy musicalben is fogsz szerepelni, ezzel most mi a helyzet?

Úgy alakult, hogy ki kellett szállnom a Casanova nevű musicalből bizonyos okoknál fogva. Húzták-vonták ezt a történetet, ezért nem éreztem úgy, hogy nekem ebben részt kéne vennem, pedig nagyon jó dolog lett volna, s azt gondolom, hogy Magyarország egyik legnívósabb produkciója lehetett volna. Úgy hallottam, hogy ez most létezik a Moulin Rougeban, de hogy milyen formában, azt nem tudom.

Ha jönne egy hasonló lehetőség, kiállnál a színpadra?

Pont tegnap beszéltük a barátaimmal, mikor nézegettem a High School Musical DVD-jét. Ez egy borzasztóan jól összerakott produkció. Egy ilyen stílusú musicalben, ami olyasmi, mint egy mozifilm, lenne kedvem szerepelni, de a színház, a színpad sosem vonzott annyira. Nagyon szeretek színházba járni, megnézni a darabokat, de úgy, mint színésznő nem szeretnék a színpadon szerepelni.

Pár hónapja piacra dobtatok egy ruhakollekciót is. Erről most mit lehet tudni?

A Sugarbird divatmárka már lassan két éve létezik, Csonka Hédi alapította, ő is tervezi a ruhákat. Mostanában volt egy újabb bemutatója, s ehhez csatlakoztam én Bódi Sylvi, Zimány Linda és Horváth Évi társaságában. Nagyon jól működik, sok mindent újra kellett gyártani, már olyan is volt, hogy nekem nem jutott a saját tervezésemből ruha, mert elkapkodták. Azért is jó, mert négyünknek teljesen különböző a stílusa. Vannak boltjaink is országszerte, bár nyílván ezek a Sugarbirdnek az üzletei. Budapesten a Podmaniczky utcában található egy nagyobb bolt, innen küldik szét a ruhákat, de interneten is lehet ruhákat rendelni, tényleg nagyon sikeres.

Ezt hogyan képzelje el az ember? Leülsz otthon, és elkezdesz ruhát rajzolni?

Nem, hiszen mi nem tervező lányok vagyunk, nem ez a végzettségünk. Bemegyünk Hédihez, ő mutat nekünk anyagmintákat, fazonokat, és mi is elmondjuk, hogy mi az, amit szeretnénk. Milyen kivágást, melyik áll nekünk jobban, hiszen akkor hiteles a dolog, ha mi is azokat a ruhákat tudjuk viselni, amiket szeretünk, és nem olyanokat, amikre mi sem vagyunk büszkék. Hédi a tervező, ő az, aki rajzol, és az érzéseinket, a színvilágunkat megjeleníti a ruhákon keresztül.

Ezek után már csak annyit lehet mondani, hogy kíváncsian várjuk, mik lehetnek azok a titokzatos meglepetések Regina életében...
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását