2024. május 3. - Tímea, Irma

Elképesztő! A playmate nekiment Lang Györgyinek!

Voksán Virág sértegette Lang Györgyit, ráadásul először azt sem tudta, hogy kicsoda. Miért ez a botrány, s mi köze van hozzá Geronazzo Máriának?
2009. április 24. péntek 19:59 - HírExtra
Voksán Virág, playmate nekiesett Lang Györgyinek. Hogy mi is történt pontosan? A 10! című műsorról van szó, amiben az ifjú Dj lány megkritizálta Geronazzo "nagyszájú" Máriát, hogy mennyire szét van varrva, s ő, ha kötelező lenne, akkor sem tenne ilyet.

Ez a kijelentése Lang Györgyit teljesen felháborította, és a blogjában védelmébe vette Máriát, aki bevallása szerint, egyre szimpatikusabb neki.

Így szólt a blogbejegyzés:

„Lehet, Virág azt gondolja magáról, hogy nincs átszabva? Akkor az ő tévéjével komoly gondok vannak, mert az azt mutatja, hogy a nő "jól meg van varrva".”

Voksán Virág úgy érzi, hogy a mellplasztikája, és a szájfeltöltése nem azt jelenti, hogy ő jól van megvarrva. Amikor elmesélték neki ezt a blogos történetet, először nem is tudta, hogy kiről is van szó.

- Ki az a Lang Györgyi? Melyik az a két dagadt közül? – kérdezett vissza a playmate.

A vita további részei homályba vesznek, az biztos, hogy most már kölcsönösen nem bírják egymást.

Hogy mi tudhatunk még Voksán Virágról?

Azért töltette fel a száját, mert szerinte az orális szexnél a férfiak sokkal jobban szeretik a vastagabb ajkakat, ráadásul ez a képein is szebben mutat. Férfiméretekben az átlagon felülit kedveli.

Fontosnak tarja a szexet, állítása szerint két hétnél tovább nem is bírja ki nélküle. Emellett úgy gondolja, hogy meg kell lennie a belső összhangnak is egy jó együttléthez.

Meglepő lehet, de nem érdekli a férfiak anyagi helyzete, elmondása szerint őt egy vacsorával, vagy egy mozival is le lehet venni a lábáról.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását