2024. április 25. - Márk

Lebuktak! Mégis együtt járnak a fiatal színészek!

Most már nehezen tagadhatják kapcsolatukat, ugyanis fotók készültek Freida Pintoról, és Dev Patel-ről, amint egymással összebújva iszogatnak.
2009. április 24. péntek 11:59 - Kővári Adrienn
Lebuktak! Nagyon úgy néz ki, hogy mégis csak együtt járnak a Getto milliomos sztárjai: Freida Pinto, és Dev Patel. Amióta befutott, és felkapott sztárok lettek nagyon hangoztatták, hogy köztük ugyan nincsen semmi csak szakmai kapcsolat. Pedig sokan örültek volna, ha az életben is egymásra találnak a fiatalok.

Úgy tűnik, mégis ünnepelhetik a rajongók kettejük kapcsolatának, mert sikerült egy fotósnak lefényképeznie őket, amint bensőségesen ebédeltek egy étkezdében. Kicsit összebújnak, kicsit ölelkeznek.

Izraelben történt meg a nagy lebukás. Egy ottani forrás szerint nem tudtak elszakadni egymástól a színészek, folyamatosan egymás szemét nézegették, és csüngtek a másik szavain.

- Teljesen úgy viselkedtek, mint egy igazi pár. Freida még rá is hajolt a férfi vállára. – árulta el a bennfentes forrás.

Az egyetlen pillanat, amikor szétröppentek, az akkor volt, mikor elhagyták a bárt.

- Úgy tűnt, mintha titkolni akarnák kapcsolatukat, hiszen mikor távoztak teljesen elhidegültek a másiktól. Már nem bújtak össze, és nem is ölelkeztek. – tette még hozzá a forrás.

Egy románc kezdete

Először a Getto milliomos forgatásán találkoztak a fiatalok, akkor ismerkedtek meg. Most azért utazott a tizennyolc éves Dev Patel Izraelbe, mert ott forgatja Freida az új, Miral című filmjét. Ez is csak azt bizonyítja, hogy a szerelmesek nem bírnak a másik nélkül még élni sem.

A múlthónapban egy újságíró megkérdezte Freida-tól, hogy tényleg randizik-e színésztársával. Akkor annyit felelt a színésznő, hogy nem szeretne nyilatkozni Dev-hez fűződő kapcsolatáról. A fiú is csak annyit árult el, hogy nagyon szépnek tartja kollégáját, de nincsen köztük románc.

Lehetséges, hogy akkor még nem is volt, de azóta teljesen egymásba habarodtak.
Forrás: celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását