2024. április 19. - Emma

Így lesz jó az orális szex: a legtutibb tippek!

Ha egy pasi kedvében akarsz járni, egyszerűen nem engedheted meg magadnak, hogy ne vedd a szádba a férfiasságát. Ez a kedvencük, erre gerjednek, ez van.
2009. április 27. hétfő 07:03 - HírExtra
Szerepjáték

Mindenki máshogy szereti, ez tény. Sajnos ezt a terhed nem vehetjük le a válladról, neked kell kideríteni, mit és hogyan szeret. Amit feltétlenül ki kell próbálnod, az a szerepjáték. Ez a legtöbb férfi-fantáziát megmozgatja. Nincs más dolgod, mint eljátszani, hogy te vagy a határozott ápolónő vagy a kegyetlen harcosnő.

Nem vagy te néma!

Orális szex közben- elsősorban, amikor te kapod - valahogy jelezned kell, hogy jól érzed-e magad. De ahelyett, hogy irgalmatlan hangon és egyfolytában nyöszörögsz, próbálj meg vadító lenni, és azt sem árt, ha megtanulod a fokozatokat. Így a pasid érezni fogja, mikor kezdesz bemelegedni, és mikor vagy már a csúcson.

Pasi- vibrátor

Ha új játékot fedezel fel a szexben, az mindig teljesen felpezsdíti a véred. A vibrátor pedig nm kimondottan női játék. Szóval, amikor pasid péniszének hegye a szádban van, szorítsd a golyóihoz az eszközt. Vagy ma már létezik pénisz-gyűrű vagy a szájba vehető mini-vibrátor, amivel orális szex közben duplán kényeztetheted.

Mély-torok


Igazi akrobata mutatvány, de aki nem akarja, nem kötelező. Ha viszont felkészült vagy, figyelj: először gyakorolj egyedül, a torok reflexet kell fejleszteni. A pozíció is fontos: próbáld meg minél hátrébb feszíteni a fejed, miközben épp a szádban van a pénisze. Azért jó, mert kiegyenesedik közben a nyelőcső.

Felejtsd el a fogakat!

Ezzel tudod a legnagyobb bakit elkövetni. A pénisz érzékeny testrész, ezért csakis puhával érintheted: lazítsd el a szád és úgy fond körül. Mindig nagy, öblös mozdulattal dolgozz, néha-néha szorítsd rá, de semmiképp ne a fogaiddal!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Keri
2009. április 29. 14:22
A legjobb orális játék, ha himtagom, bájdorongom végén Orbán Viktort nedves nyelvét, ajkát érezhetem mig az ejaculatio be nem következik. Nálam!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását