2024. április 27. - Zita

Brutális! Vérszomjas kutyák támadtak Sebestyén Balázsra!

Kutyák támadtak Sebestyén Balázsra! A népszerű műsorvezető azonban cseppet sem bánta az esetet, sőt ő uszíttatta magára az ebeket. De miért?
2009. április 28. kedd 18:50 - HírExtra
Megszokhattunk már, hogy Sebestyén Balázsnak időről időre eszébe jutnak őrült ötletek. Most például fogadásból szállt szembe két rendőrkutyával az egyre népszerűbb rádiós.

– Megígértem Rákóczi Ferinek és Vadon Janinak, hogy készítek nekik tejberizst, persze ezt folyamatosan halogattam. Végül három hétig vártak, majd megelégelték. Éppen a rendőrnapról beszélgettünk, amikor jött az isteni szikra – mesélte Sebestyén a fura ötlet előzményeit. – A fiúk kijelentették, hogy a megszegett ígéretemet csak akkor nézik el nekem, ha a rendőrkutyák elé vetem magam, így ezzel kiválthatom a feladatot. Úgy döntöttem, hogy bevállalom. Persze mikor Tuskó, a rottweiler állt velem szemben habzó szájjal, egy pillanatra inamba szállt a bátorságom. De győzött a kíváncsiság –  Balázs a hátborzongató kaland után.

Sebestyén azt is megosztotta a „kívülállókkal”, hogy félelmetes volt a kaland, de egyáltalán nem bánta meg, hogy megpróbálta, mert döbbenetes volt megtapasztalni, hogy milyen okosak, inteligensek, engedelmesek és persze mennyire erősek az állatok.

– Sokkal jobban kellene becsülnünk őket – tette hozzá Balázs, akire azért a biztonság kedvéért legalább tíz kilónyi védőfelszerelést aggattak a „támadás” előtt.

Persze védőfelszerelés nélkül más lett volna a történet..
Forrás: HírExtra/Napi Ász
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását