2024. május 7. - Gizella

Elképesztő! A gyönyörű playmate stílust vált!

Az amerikai nyuszilány, Kim Kardashian megelégelte fekete hajkoronáját, és átfestette sötétszőkére. Olyan büszke erre, hogy most mindenkitől várja a pozitív visszajelzéseket.
2009. április 28. kedd 16:39 - Kővári Adrienn
Kim Kardashian, az amerikai közkedvelt celeb, playmate lány naponta újabb és újabb cselekedeteivel "szórakoztatja" a közönséget. Az e fajta szórakoztatásnak a többség nem örül mégsem tud elmenni mellette szó nélkül – vagy nem is akar.

Annyit érdemes tudni róla, hogy kicsit szép, kicsit buta, kicsit mindig lejáratja magát. Legújabb húzása annyira nem ciki, csak kicsit érdekes.

A mindig is hosszú, fekete hajkoronával rendelkező nyuszilány úgy döntött, hogy hirtelen átfesteti a haját feketéről szőkére.

Amikor megtörtént a színcsere azonnal lefényképezte magát, és feltett egy képet az új hajáról a Twitter nevű közösségi portálra. Vidáman közölte rajongóival, hogy íme új hajkoronája, várja a pozitív véleményeket.

Az biztos, hogy az E! Online nevezetű internetes celeb magazin is közzétett egy szavazást. Többen is arra voksoltak, hogy bizony Kim haja feketén sokkal jobb, mint ezen a mézszőkén. Vajon most mi lesz a nyuszilánnyal? Visszafesti magát feketére, vagy kitart a döntése mellet?
Forrás: HírExtra/E! Online
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását