2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Garantált az eredmény - fogyjon ön is Baby Gabi módszerével!

Ismét formában van Baby Gabi! Íme a csodálatos fogyás részletei – figyelem, garantáltan hatékony a módszer!
2009. április 29. szerda 19:59 - HírExtra
Baby Gabi, a Baby Sisters egykori énekese sok-sok éven át harcolt a felesleges kilói ellen. Most azonban végre megszabadult az életét megkeserítő feleslegtől – módszerét pedig hajlandó volt megosztani a nagyközönséggel is!

Bármilyen hihetetlen, Baby Gabi elmondása szerint úgy fogyott le, hogy amikor egykori kedvesével különváltak, bánatát és mérgét beteges evés helyett edzéssel csillapította, a férfi helyett inkább a bokszzsákot püfölte.

– Sokszor arra koncentráltam, hogy őt ütöm. Sokat segített – mesélte a Cool TV műsorában az egyre jobb formába lendülő énekesnő. – Eleinte semmi látszata nem volt annak, amit csináltam. Kicsit el is szomorodtam, de kikértem egy dietetikus véleményét. Ő személyre szabva összeállított nekem egy diétát. Neki köszönhetően nem kellett lemondanom a kedvenc ételeimről és rövid úton tizenkét kilót fogytam – tette hozzá a most már kifogástalan külsővel hódító Gabi.

A fogyókúra utáni mérleg: Baby Gabi ma már mindössze 52 kilót nyom, s hatásos diétáját tovább is folytatja. Elmondása szerint azonban néha kísértésbe esik, s olyan ételek is a tányérjába kerülnek, amiknek nem szabadna.

Mindezek fényében csak remélni merjük, hogy az ezt a cikket olvasó hölgyek mindegyike nem kezd hasonló drasztikus fogyókúrába, vagy ha mégis, akkor megvárják, amíg szakítanak azzal a férfiemberrel, akinek a képét a bokszzsák helyére képzelik…
Forrás: HírExtra/Cool TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását