2024. május 2. - Zsigmond

Gyermekáldás és szakítás?! Ikrei lesznek a csodaszép színésznőnek!

Sarah Jessica Parker, a Szex és New York sztárja örülhet, mert ikreket vár párjától. Már csak az a kérdés, hogy az ikrek születéséig együtt marad-e a páros.
2009. április 29. szerda 17:59 - Kővári Adrienn
Újabb színészpáros örülhet, hiszen gyermekük fog születni, ráadásul nem is egy, hanem rögtön kettő. A szerencsés most Sarah Jessica Parker, és kedvese Matthew Broderick. A színésznőt a Szex és New Yorkból ismerhetjük, ahol egy mindig naprakész, és trendi nőt ismerhettük meg. A való életben sem hazudtolja meg önmagát a gyönyörű színésznő.

A párosnak már van egy hat éves kisfia, James Wilkie. A héten jelentették be, hogy testvére is lesz a kisfiúnak, ráadásul két lány. Az apróságokat nyár végére várják, de már most teljes izgalom lett úrrá a kis családon. Bár állítólag nem a színésznő fogja világrahozni gyermekeit, hanem egy béranya.

Hétfő este együtt jelentek meg Matthew Broderick filmpremierjén, a Wonderful World-ön, ahol szemmel láthatóan nagyon jól érezték magukat.

Az elmúlt hetekben állítólag felröppentek olyan pletykák, melyek arról beszéltek, hogy a páros útjai mégis külön válnának. Úgy tűnik az ikrek jót tettek a kapcsolatuknak, hiszen most ismét boldogok. Sarah Jessica Parker már negyvennégy éves, míg párja negyvenhét. Ideje lenne végleg megállapodniuk egymás mellett, hiszen most már három gyermek is össze fogja őket kötni.
Forrás: HírExtra/People/E! Online
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását