2024. április 27. - Zita

Már dolgozni sem tud! Mi lesz Gregor Bernadettel?

Gregor Bernadett munkaképtelenné vált! Pedig égető szüksége lenne a pénzre. Mi lesz vele? Hogyan fogja eltartani a családját?
2009. április 29. szerda 11:59 - HírExtra
Óriási bajban van Gregor Bernadett. A még mindig csodaszép színésznőnek ugyanis megműtötték a térdét, emiatt pedig nem tud dolgozni. Veszélybe került négyfős családjának a megélhetése is, hiszen csak az ő pénzére számíthatott eddig a família. Ezek után pedig már arra sem.

– Már a próbák alatt is fájt a térdem, aztán egy rossz mozdulat miatt reccsen egy nagyot, épp előadás közben. Ráadásul az elején, az első felvonás közben – mondta el Gregor Bernadett a Blikknek. A színésznő azonban sokkal keményebb annál, mint hogy ne játssza végig ripityára ment térddel is a darabot – a végén azonban azonnal kórházba vitte a mentő.

Gregornak ráadásul hetekig pihentetnie kell a lábát, természetesen addig fellépéseket sem tud vállalni.

Ez pedig egyet jelenthet a csőddel. Hiszen Bernadettnek férjét és két gyermekét is el kell(ene) tartania. Ráadásul amióta kiírták a Jóban rosszban című TV2-es szappanoperából már csak a színházból származik némi kis bevétele a családnak.

– Sajnos nincs biztosításom, de közalkalmazott vagyok, s a baleset a Magyar Színházban történt, így üzemi balesetnek számítható. Talán azután fizetnek majd valamit, de én nem értek az ügyintézéshez, lehet, hogy az egészet rábízom az ügyvédemre – nyilatkozta Gregor.

A kérdés csak az, hogy mihez kezd Gregor, ha még sokáig nem tud visszamenni dolgozni. Persze erre is van megoldás. Mi lenne, ha ismét levetkőzne valamelyik férfimagazinnak? Esetleg a férje elmenne végre dolgozni? Nem túl férfias megoldás, belátjuk, de mégis.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

platina
2009. április 30. 15:14
Talán a férje is túl van két infarktuson és egy by-pass-on? Mert én megbocsátottam az enyémnek ezért! Akkor minden tiszteletem az asszonyé!
Keri
2009. április 29. 16:01
Szegény csaj! Pedig mennyivel jobbak a testi adottságai, mint méltán világhirű édesapjának. Ez a nő szégyent hoz a nevére. Kár!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását