2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Megint alkottak Beckhamék

Hiába könyörgött barátnője, Eva Longoria, Victoria Beckham végül mégsem vállal szerepet a Született feleségek most futó évadjában, viszont szinkronizálni fog a közkedvelt Spongya Bob című rajzfilmben. Filmes karrierjének újraindulását és 35. születésnapját pedig igazi csajbuli keretében ünnepelte Los Angelesben.
2009. május 3. vasárnap 08:00 - HírExtra
A Nickelodeon mesecsatorna szóvivője is megerősítette, hogy a focistafeleség feltűnik a Spongya Bob című rajzfilmsorozat egyik epizódjában. Victoria egy tengeri istennőnek kölcsönzi majd hangját a „Neptune’s Party” című epizódban, amelyet 2010-ben vetít le a csatorna. Victoria nem az első híresség, aki közreműködik az immáron 10 éve futó sorozatban: Johnny Depp az április 17-én vetített részben egy szörföst alakított.

Tudja, hogy tehetségtelen

A jelek szerint a szinkron nem jelent gondot Victoriának, de tisztában van vele, hogy igen távol van a tehetséges színésznő fogalmától, ezért is mondott nemet barátnőjének, Eva Longoriának (a sorozatban Gabriella Solis), aki hónapok óta hiába kérleli őt, vegyen részt a Született feleségek egy részében. - Victoria nagyon értelmes nő és mindig olyan vidám. Borzasztóan szívesen látnánk őt a sorozatban, és ezt Marx Cherry, a sorozat szerzője is így gondolja. Victoria most inkább a divatbirodalmával van elfoglalva, legnagyobb bánatunkra – sajnálkozott Eva. A pletyka szerint azonban egészen más oka van a távolmaradásnak. - Victoria úgy érzi, tehetsége közel sem ér fel a sorozatban szereplő tehetséges színésznőkével. Ismeri a saját korlátait – mesélte a család egyik ismerőse. - Eva Longoria Parker, Teri Hatcher, Marcia Cross, Felicity Huffman mind kiváló színészek és érthetően Posh nem akarja velük megmérettetni magát – állította az ismerős.



Parti a csajokkal


A visszautasítás nem vert éket a két barátnő közé, hiszen Victoria Evat, Katie Holmest és Jennifer Lopezt is elhívta, ünnepeljék együtt születésnapját a hollywoodi Cecconi éttermében. Victoria április 17-én töltötte be a harmincötödik születésnapját, amelynek tiszteletére nagy csajpartit tartott barátnőivel. Az éttermet, ahol a partit rendezték egyébként a férj, David Beckham választotta - bár, a választásában nincsen semmi szokatlan, ugyanis a Cecconi’s a celebek közkedvelt étterme.

Bebukott kastély

A születésnap azonban mégsem lehetett tökéletes, ugyanis Beckhamék azt tervezték, hogy Milánó egyik leghíresebb műemlék-épületét veszik meg maguknak – Victoria születésnapjára. A Sforzesco kastély, amely a 15. században épült, egykor hercegek rezidenciája volt. A kastélyban múzeum is működik, ezt meghagyták volna új gazdái, az innen befolyó bevételből remélték a vételár egy részének megtérülését. Terveiket a hatóságok húzták keresztül, nemes egyszerűséggel hallani sem akartak az értékes nemzeti vagyon eladásáról. Victoriának nem ez volt az első őrült ötlete: korábban az Armani Hotel egyik emeletét akarta megvenni maguknak, de ezt sem engedték meg a hatóságok.

Forrás: hirextra/sorry
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását