2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Félelem és rettegés: ettől pánikolnak a magyar celebek!

Megrémítette sztárjainkat a sertésinfluenza! Fekete Pákó például annyira retteg a világjárványtól, hogy nem mer elutazni az országból sem.
2009. május 8. péntek 17:59 - HírExtra
Azért vannak normális sztárjaink, például Nagy Feró, aki mint a Fókusz című RTL Klub-féle magazinműsorból megtudhattuk nagy ívben… szóval nem igazán hatja meg a H1N1 világjárvánnyá válása a Nemzet Csótányát. Fekete Pákó azonban egyenesen retteg a halálos kórtól, vagy legalábbis úgy tesz, mintha rettegne.

– Most akarunk elmenni Nigériába, a szüleimhez, de ha ilyen világjárvány lesz, én lemondanék az utazásomról – mondta az Add ide a didit és egyéb nagysikerű übermegakultúraformáló zeneszámok előadója a Fókusz kamerájának.

Óvatosságával azonban nincs egyedül. Cooky, a népszerű rádiós műsorvezető (aki Pákóhoz hasonlóan néha komoly problémákkal küzd a magyar nyelv elsajátítása terén) is odafigyelésre int, a méltán híres, latin zenét játszó Fiesta frontembere, Csordás Tibi pedig azt mondja, hogy előbb alaposan utánanéz, mielőtt bármit is tenne.

Ez aztán a latin mentalitás…

A celebek tehát nem feltétlenül csinálták össze magukat a közeledő járványtól. Főleg, mert már nem is közeledik, hanem meg is érkezett hazánkba – természetesen csak a H1N1 vírus mintája.

A szakemberek pedig amondóak: még nem lehet tudni, hogy mennyire lesz súlyos Magyarországon a járvány – ha egyáltalán eljut hozzánk.

Pákónak azonban – szerintünk – nem kell félnie a H1N1-től. Akire ugyanis a józan ész nem hat évek óta, annak nem árthat holmi sertésinfluenza…
Forrás: HírExtra/Fókusz
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását