2024. május 5. - Györgyi

Durva! Katinka öngyilkos akart lenni, ráadásul még orgazmusa sincsen!

Sötét titkokat vallott be az egykori Romantic énekesnője, Katinka. Hiába fogyott le, párja elhagyta, emiatt még az öngyilkosságon is gondolkozott.
2009. május 11. hétfő 07:40 - HírExtra
Pár napja egyszer csak berobbant ismét a köztudatba Katinka, a Romantic egykori énekesnője. Nem túlzás azt állítani, hogy akkor nem volt olyan sikeres, mint most. Napok óta mást sem hallani, mint hogy ledobta ruháit, hogy megmutassa bájait. Nemcsak testét tárta fel ország világ előtt, hanem sötét titkait is.

Amikor megismertük még 150 kilót nyomott, de később egy év alatt leadott ebből 70-et. Viszont a kilókkal együtt nemcsak a zsír távozott.

– A kilók számával csökkent az orgazmusok száma is. Amikor még 140 kiló voltam, imádtak, szerettek, illetve azaz egy férfi, akivel együtt voltam. De ahogy elkezdtem fogyni, egyre jobban elhidegültünk egymástól. – mesélte Katinka a Reflektorban.

Nem sokkal utána el is hagyta őt szerelme, ráadásul egy prostituáltért.

– Teljesen kikészültem ettől, és annak ellenére, hogy még mindig fogyózom állandóan, akkor zabáltam, mint az állat, és bizony vissza is jött pár kiló. Idegileg instabil állapotba kerültem. – folytatta tovább a történetét az egykori énekesnő.

Ráadásul nem elég, hogy elhagyták, mellőznie kellett a szexet, még öngyilkosságon is gondolkozott.

– Megmondom őszintén, hogy megfordult a fejemben. De olyan megoldást választottam volna, ami nem fáj.



Visszatérés?

Nem csoda, hogy mindenki meglepődött az új Katinkán, mert ilyen súlyos dolgokat senki sem gondolt róla. Mindenki azt hitte, hogy csak eltűnt a süllyesztőben, de azt senki sem hitte, hogy öngyilkos akart lenni. Hét évre teljesen eltűnt az emberek szeme elől, ezalatt szakemberhez járt, aki segített neki talpra állni. A fotózást is emiatt vállalta be, hogy bebizonyítsa: fogyása tartósnak bizonyult.

– Agyon lesz retusálva, én ezt nem titkolom. Ahogy lement az a 70 kiló, annak a nyoma is meglátszik, de én ezt fölvállaltam, és el is mondom, igenis, nagyon sok utómunka lesz rajta, de a végeredmény szép lesz.

Az biztos, hogy nemcsak egy egyszerű fogyáson van túl. Katinka mindent kipróbált a tiltott fogyitablettáktól kezdve tényleg mindent, de ennek ára is volt. Szívproblémái lettek, pajzsmirigy injekciókat is kapott, és gyomorballont. Fogyása után négy kiló bőrt kellett leműteni róla, és a hasfalát is plasztikázni kellett.

Azóta már egészséges, csak a párkapcsolatában nem álltak még helyre a dolgok. Messzire elkerüli azóta is a szex…
Forrás: HírExtra/RTLbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását