2024. május 4. - Mónika, Flórián

Saját szexképeire vadászik a híres énekesnő

Nagy valószínűséggel saját magáról készített meztelen és szexi képeket Rihanna, a fiatal énekesnő. Most ezeket próbálja eltüntetni a világhálóról, miközben cáfol és a média elől Haitire menekült.
2009. május 11. hétfő 15:01 - HírExtra
Több millió ember látta azokat a fényképeket, amelyeken elviekben Rihanna látható, ruha nélkül, egy-egy testtáját izgatóan kiemelve. Elviekben a sztár önmagáról készítette a képeket, amik aztán valahogy felkerültek a világhálóra. Ezt bizonyítják azok a megállapítások is, amelyek azt igazolják, hogy a környezet kísértetiesen hasonlít a celeb otthonára, és az egyik képen feltűnik egy pasi is, aki egy az egyben Chris Brown, Rihanna volt kedvese.

Annyi viszont igaz, hogy Rihanna arca csak két képen látszik, ahol viszont még ruha van rajta - bár a pózok erotikus volta itt sem tagadható. Ő és menedzsere viszont konokul tagad, állítások szerint csak egy furmányos család áldozatai. Ám nem ezt igazolja az a tény, hogy a festői Haitire menekült a sajtósok áradat elől. Bármi is igaz, Rihanna hírneve pár napig ismét az egekbe szökött.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Baradlay
2009. május 12. 01:08
Elnezest,de faraszto ez a SOK BUTA-KURVA!!!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását