2024. április 29. - Péter

Érdekli Brad Pitt dákója? Softcore képek!

Volt kedvesének pózolt Brad Pitt, amit lehet, hogy azóta már megbánt. Sajnos ugyanis a képek kikerültek az internetre, s már elég sokan látták Pitt exén kívül. Ön is megnézheti!
2009. május 12. kedd 09:59 - HírExtra
Brad Pitt a nők bálványa, férfiak példaképe, a haza megmentője és az Örökbecsű Színész, aki mondjuk tényleg többet tett már le az asztalra, mint Gesztesi Károly, de azért nah… Ha Gesztesit nem lehet összehasonlítani Latinovits Zoltánnal, akkor Pitt barátunk sem mérhető mondjuk Humphrey Bogarthoz. Mindenesetre sokan szeretik, s sokan szeretnék, ha erre (ti. szeretni őt) lenne lehetőség.

A HírExtra most kitágítja Olvasóink fantáziáját, ugyanis képeket közlünk. Majdnem látszik Brad Pitt micsodája, s ha valakinek ettől sem megy el a kedve a vele való összebújástól, hát akkor az tényleg egy reménytelen álmodozó.

Kedves Olvasóink figyelmét itt hívjuk fel, hogy túlságosan férfias képekre nem kell számítani, esetleg könnyebben látunk hasonlókat a melegfelvonulásokon, mint mondjuk halivúdi akciófilmekben. De azért aki kíváncsi, az nézze meg.

Képek itt.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Baradlay
2009. május 13. 18:09
Brad Pitt dakojat erdekelje a harapos lo!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását