2024. május 12. - Pongrác

A MSZP-seknek sem tetszik az ingatlanadó

Kiverte a biztosítékot több MSZP-s képviselőnél is a brutális ingatlanadó terve. Úgy tudjuk, a kormánypárt tegnapi tematikus frakcióülésén többen bírálták Oszkó Péter pénzügyminisztert és az általa jegyzett jövő évi adójavaslatokat - írja a Magyar Hírlap.
2009. május 13. szerda 09:16 - HírExtra
Ismert, a tárcavezető attól a Deloitte Magyarországtól érkezett a bársonyszékébe, amely cég a kedvezőbb közteherfizetés végett ciprusi társaságokkal optimalizálta adózását. Oszkó éppen most épít egy több százmillió forintos, négyszintes luxusvillát Budán.

Megtudtuk azt is, hogy súlyosabb pénzbüntetésre, de akár az MSZP-frakcióból történő kizárásra is számíthat Warvasovszky Tihamér székesfehérvári polgármester, MSZP-s képviselő, mert hétfőn nem szavazta meg a 13. havi nyugdíj eltörlését, a családi pótlék megadóztatását és az áfaemelést. A végső döntést a párt etikai bizottságának javaslata után a frakció hozza meg. A nyugdíjelvonás szavazásán Farkas Imre tartózkodott, míg Karsai József ott sem volt. (Magyar Hírlap)
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

p-Aga
2009. május 13. 10:17
Kizárják az MSZP-frakcióból? EKKORA BÜNTETÉST!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását