2024. április 27. - Zita

Bevallotta! A legszexisebb színésznő biszexuális!

A Transformers sztárja, a dögös Megan Fox végre bevallotta, hogy ő bizony biszexuális. Nem szégyenli, és örömmel mesélt kalandjairól is.
2009. május 13. szerda 16:59 - Kővári Adrienn
A nagyon szexi Megan Fox végre bevallotta, hogy ő bizony biszexuális. Az interjú az Esquire magazin júniusi számába készült. Azt is elárulta, hogy ő teljesen elfogadja azt, amikor azonos neműek randiznak, és járnak egymással, de viszont ő nem szeretne együtt aludni egy másik biszexuális lánnyal. Hogy miért?

A Transformers dögös színésznője idén a második helyen végzett az FHM legszexisebb nőinek szavazásán. Nem is olyan régen szakított vőlegényével, Brian Austin Green-nel.

- Úgy hiszem, hogy minden ember biszexuálisnak születik, és az ösztönei irányítják valamelyik nem felé, s ehhez jön hozzá még a társadalmi nyomás. Számomra nem kérdés, hogy én is az vagyok. Viszont sosem randiznék olyan lánnyal, aki biszexuális, mert az azt jelenti, hogy férfiakkal is szokott együtt aludni. A férfiak olyan mocskosak, sosem tudnék egy olyan lánnyal összefeküdni, aki férfiakkal is ágyba bújuk. – nyilatkozta nagyon okosan Megan Fox.

Szereti a nőket

Ez a kijelentése csak azért meglepő, mert ha ennyire mocskosnak tartja a férfiakat, akkor hogyhogy volt neki vőlegénye? Lehet, hogy vele is csak azért szakított, mert olyan mocskos volt? Esetleg csak attól nem undorodik, akit ismer, és szeret?

- Nem vagyok leszbikus. Csak hiszek abban, hogy az emberek úgy születnek, hogy mindkét nemhez vonzódnak. El tudom magamat képzelni egy olyan kapcsolatban, ahol nő a partnerem. Olivia Wilde például nagyon szexis. –tette még hozzá a színésznő.

Olivia Wilde nem más, mint a Dr. House dögös, és egyben leszbikus 13-asa. Az tény, hogy nagyon szexi, akinek még a lányok sem tudnak ellenállni.

Megan elmesélte első szerelmét is, amikor belezúgott egy lányba. Akkor még csak tizennyolc éves volt a dögös színésznő, kiszemeltje pedig egy orosz sztriptíz táncos volt, Nikita.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Baradlay
2009. május 13. 19:38
Jo neki!:))))))
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását