2024. április 28. - Valéria

Hihetetlen! A pornósztár undorodik a vetkőzéstől és a férfiaktól

Cicciolina ír. Az egykori pornósztár az életrajzi regényén dolgozik. A könyvben mindenre fény derül majd: pályafutása titkairól, házasságáról és a férfiakról.
2009. május 14. csütörtök 14:59 - HírExtra
Nem nagyon hallani mostanában Cicciolináról. Az egykori magyar pornósztár Olaszországban él fiával és továbbra is dolgozik. Na, persze nem „azt” csinálja, hanem újabban különböző celebműsorokban tűnik fel és könyvet ír. S hogy miről?

Természetesen önmagáról, az életéről.

„Két év kemény munka után készült el az életrajzi könyvem, amit azért én írtam meg, mert nem szeretném, hogy mások hülyeségeket írjanak össze rólam, ha esetleg valami történne velem” – indokolta meg az egyik magyar bulvárlapnak, hogy miért kezdett bele a nagy munkába.

„A gyermekkoromtól a jelenlegi sorsomig mindenről részletesen beszámolok. Most éppen életem nagyon kemény szakaszában tartok. Öt éve pereskedem a volt férjemmel, hogy fizessen gyerektartást közös fiúnk, Ludwig után, de egy centet sem adott még. Több, mint 400 millió forintnyi összeggel tartozik. Ilyen smucig milliárdost még nem láttam, ráadásul öt éve a tizenhat éves fiunk felé se nézett. De a Jóisten megbünteti majd ezért, abban biztos vagyok. A volt férjemet én tettem híressé, csókolgatnia kellene a lábnyomomat, amerre elhaladok, nem pedig ilyen hálátlannak lenni” – mondta mérgesen az egykori sztár.

Cicciolina szavain érződik, hogy még mindig maradt benne tüske. A volt férje tényleg nem bánt vele jól – legalábbis a válásuk után – s ezért Cicciolina az egész férfitársadalmat büntetni akarja. Szavai szerint: „nagyot csalódtam a házasságban, nem engedek új férfit az életembe”.

A férfi nélküli élet azonban nem megerőltető a számára, mert továbbra is keresett sztár. Különböző műsorokba hívják.

„Ludwiggal Rómában élünk, tévés szereplésekből tartom el kettőnket. Ott voltam a helyi táncos műsorban, de a Farm angliai változatában is”.

Cicciolina beszélt arról is, hogy milyen tervei vannak:

„Szívesen részt vennék egy magyarországi realityben, főzőműsorban vagy egyéb
show-ban, csak vetkőznöm ne kelljen” – árulta el mindenki „Husikája”.

Eszerint lehet, hogy nemsokára viszont látjuk az egykori pornósztárunkat.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását