2024. május 2. - Zsigmond

28 millióért szülnek két gyereket a sztárnak

Egy újabb hollywoodi sztárpár néz ismét gyermekáldás elé, mint kiderült a Szex és New York sztárja, Sarah Jessica Parker és férje Matthew Broderick családja gyarapodik mindjárt két taggal. Érdekesség azonban, hogy a kicsiket nem a színésznő, hanem egy béranya hordja ki, igen borsos áron.
2009. május 15. péntek 13:59 - HírExtra
Ahhoz képest, hogy nemrég még a válásuktól, illetve az erről szóló pletykáktól volt hangos az amerikai bulvársajtó, SJP és férje nemhogy nem válnak, de gyermeket várnak: ikerlányaik születnek a nyár végére. Ám a színésznő nem hagyományos módját választotta az anyaságnak, hiszen gyermekeit egy béranya hordja ki. A Szex és New York negyvennégy éves sztárjának és negyvenhét éves színész férjének már van egy közös kisfia: James Wilkie Broderick, aki most hat esztendős. Egy barátjuk elárulta az amerikai Entertainment Weekly című lapnak, hogy a házaspár már régóta próbálkozott a család gyarapításával, erőfeszítéseiket azonban nem koronázta siker - ezért döntöttek a béranya igénybevétele mellett. A sztárpár szóvivője egy közleményben számolt be a család gyarapodásáról. A terhesség és a szülés körülményeiről azonban semmit sem árult el, mint ahogy a béranya nevét sem közölte. Jessica és Matthew azonban azt megerősítették, hogy a szülésnél mindketten jelen lesznek.

Drága mulatság

Persze Hollywoodban nem léteznek titkok, így hamar kiderült, hogy a hölgy, akibe beültették a mesterségesen megtermékenyített petesejtet 6,5 millió forintnyi dollárt kap, míg a közvetítő ügynökség 21,5 millió dollárt, vagyis összesen 28 millió dollárjába kerül majd Jessicának, hogy ismét anya lehet. A rossznyelvek nem hagyhatták szó nélkül a béranyaságot sem, mondván egyáltalán nem arról van szó, hogy Jessica ne hordhatná ki a kicsiket, hanem sokkal inkább arról, hogy ebben a korban már nem akarja vállalni a terhességgel járó kellemetlenségeket, arról nem is beszélve, hogy a Szex és New York második egész estés mozifilmjének forgatása miatt tip-top formában kell lennie, amit ugye tönkretett volna a babavárás hagyományos formája. Egy viszont biztos: a lányoknak nem kell majd hiányt szenvedniük a legdivatosabb holmikból, hiszen Sarah már el is kezdte berendezni a gyermekszobát és mindezt a Petit France nevű trendi bababoltban tette. A pénztárnál közel félmillió dollárt hagyott. – Kiságytól a bababkocsin át a kis lányruhácskákg és cipőkig mindenfélét vett. Elképesztő, hogy fogja majd ezeket bezsúfolni a lakásába, ráadásul a barátaitól is folyamatosan érkeznek a ruhák és egyéb kellékek, amióta kiderült, hogy nyár végén gyarapodik a család – mesélte a színésznő egyik barátnője, aki szerint Sarah és Matthew nagyon izgatottan várják a lányokat. – Az egyetlen félelme az, hogy James hogyan fogja elfogadni őket és hogy a rengeteg munka mellett lesz-e majd elég ideje velük foglalkozni. Matthew persze megígérte, hogy mindenben segít és már most lefoglaltak egy dadát, aki születésük pillanatától rendszeresen vigyáz majd rájuk – kotyogta el a barátnő.
Forrás: sorry
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását