2024. május 3. - Tímea, Irma

Zoknival a mellrák ellen

Tavaly pólót árusítottak a mellrák elleni kampány jelképes termékeként, most zoknit, mivel egy, a betegségből felgyógyult hölgy egy zoknit gyártó cégnél dolgozik. Az új kampány idei terveit pénteken ismertették az újságíróknak.
2009. május 16. szombat 07:14 - HírExtra
Idén október 4-én is lesz Rózsaszín Egészségnap és Lánchídi Séta, amely jelképezi a mellrák elleni széleskörű társadalmi összefogást.

Tavaly nagy szerepe volt a figyelem felkeltésében az Összefogás-pólónak, amelynek az eladásából befolyt teljes összeg az egyesület munkáját támogatta. Az idén a jelképes termék egy zokni lesz, amelyet a Spar üzletlánc országos hálózatában lehet majd megvásárolni.

A kereskedelmi vállalat 15 ezer főt foglalkoztat, a munkatársak 75 százaléka nő. A jótékony célt szolgáló zoknikkal és a hozzájuk tartozó tájékoztató füzetecskék forgalmazásával hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy minél kevesebb nő és család legyen érintett a betegségben - jelentette ki a Spar kommunikációs vezetője az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Az Egészség Hídja Összefogás Egyesület támogatására gyártják a zoknit, fehér rózsaszín, szürke és fekete színben, sport, bokazokni és titokzokni kivitelben. A termékeket a Zoknitex Kft. gyártja, amelynek egyik munkatársa, Székely Szilvia már megküzdött a betegséggel.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását