2024. május 3. - Tímea, Irma

Randi a Városligetben! Ada és Balázs lebuktak!

Egyre kevésbé tudják titokban tartani bimbózó kapcsolatukat Ada, és a focista, Dzsudzsák Balázs. Ennek ellenére még tagadják, hogy bármi is lenne közöttük.
2009. május 20. szerda 13:59 - HírExtra
A HírExtra már tegnap megírta, hogy forr a levegő Ada, és a focista Dzsudzsák Balázs között. Akkor még csak Ada vallott barátságukról, de szerelemről még nem beszélt. Igen ám, de tegnap sikerült lebukniuk, ráadásul a Bors újságírójának a szeme láttára.

A szerelmespár a Városligetben, a Közlekedési Múzeum környékén andalgott kettesben, szerelmesen. Összesimultak, egymás tekintetén csüngtek, észre sem vették a körülöttük elterülő világot, mintha csak egy másik dimenzióban sétáltak volna. Ezek után már biztos, hogy nem tudják magukról lemosni a friss szerelmesek jelzőt, mert aki csak látta őket pontosan tudta, hogy van valami nagyon kedves a két fiatal között.

Ők ezt rendületlenül tagadják, Ada nem egyszer nyilatkozta, hogy csak barátok, és még csak egy csók sem csattant el közöttük. Egy televíziós műsor forgatásán találkoztak először, de már akkor is feltűnt a körülöttük levőknek, hogy bizony itt valami készülődik, mert csak úgy izzott a levegő közöttük.

Ezek után egy nyilvános eseményen is összefutottak, mások szerint viszont egyenesen együtt jelentek meg. Következő találkának a VIVA Comet gála volt kikiáltva, de ahelyett tegnap délután, hétfőn már a Városligetben randiztak.

A napilap újságírója hamar nekik szegezte a kérdést, amire a párocska szét is rebbent.

- Csak azért jöttem ide, mert meg akartam beszélni valamit Adával. – mesélte Dzsudzsák Balázs.

Kicsit megszeppent a népszerű focista, ezért Ada gyorsan átvette a szót.

- Csak ismerkedünk. Sokat beszélünk telefonon, mindketten függetlenek vagyunk, miért ne tehetnénk? Azért nem szívesen beszélünk erről, mert félő, hogy az intenzív érdeklődés miatt hamar tönkre megy az, ami esetleg hosszú távon működhetne. Jó lenne, ha kaphatnánk egy kis időt, hogy kialakulhasson valami.

- Ada szemet gyönyörködtető jelenség, ez nem kétséges. Intenzíven ismerkedünk. – tette még hozzá Balázs.

Ebből is látszik, hogy a fiatalok nagyon élvezik egymás társaságát, de semmit sem szeretnének elkiabálni. Ha eljön az ideje, úgyis mindenki megfogja tudni, hogy egy párt alkotnak-e, vagy sem.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását