2024. május 3. - Tímea, Irma

Eljegyzés! Nyáron megkéri barátnője kezét az F1 királya?

A dögös szépség, Nicole Scherzinger már alig várja eljegyzését, aminek dátumát nyárra időzítette, elméletileg. Hogy mit tud erről a Forma 1-es pilóta, Lewis Hamilton?
2009. május 21. csütörtök 08:59 - Kővári Adrienn
Ezen a nyáron még egy eljegyzés várható a sztárok háza táján, most Nicole Scherzinger-en, és szerelmén, a Forma 1-es pilótán, Lewis Hamilton-on van a sor. A nem is olyan régen még a The Pussycat Dolls névre hallgató lány banda énekese bejelentette, hogy kész arra, hogy elkötelezze magát kedvesével, Hamiltonnal. Ami nem meglepő, hiszen ki gondolná, hogy már harminc éves a szexis énekesnő.

- Hogy megházasodnék-e? Természetesen, és a Dolls-os csajok lennének a koszorúslányaim. De előbb még el kell, hogy jegyezzenek, a július vége pont megfelelő időpont lenne. – titokzatoskodott Nicole.

Hogy valójában akkor lenne-e az eljegyzés azt nem lehet tudni, elképzelhető, hogy csak így szeretett volna üzenni kedvesének, hogy ideje lenne a gyűrű átadásának. Igazából, Nicole nagyon szeretne már férjhez menni.

- A házasság a szerelemnek a megpecsételése. A szóló albumomon is erről énekelek, hogy mit is jelent valójában nekem ez az érzés. – mesélte az énekesnő.

Még 2007-ben kezdett el randizgatni Lewis Hamiltonnal, s azóta együtt vannak, csak úgy dúl a szerelem. Semmilyen probléma nem merült fel eddig kettejük között, lehet, hogy ez a celeb kapcsolat most örökké fog tartani? Őszintén, egy ilyen nőt vétek lenne elhagyni...
Forrás: HírExtra/celebritymania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását