2024. május 13. - Szervác, Imola

Kitálalt! Mindenki félreismeri Szorcsik Vikit!

Az egykori főnővér őszintén vallott arról, hogy mennyire félreismeri őt mindenkit, de ez már egy cseppet sem érdekli. Ő nem változott, ugyanolyan vidéki lány, mint régen volt.
2009. május 21. csütörtök 07:59 - HírExtra
Szorcsik Viki megdöbbentő vallomásra szánta el magát. Úgy érzi, hogy mindenki félreismeri, de ő ezzel már nem is foglalkozik. Megjárta ő már a sorozatok kegyetlen világát, kiírták a Jóban Rosszbanból, de szerencséjére nem maradt munka nélkül, mert kapott egy műsort a TV2-nél.

Sokan félreismerik, ráadásul nagyon rosszakat gondolnak róla. Ennek ellenére ő még mindig annak a salgótarjáni lánynak érzi magát, mint aki tizenhat évesen a fővárosba költözött. A Tabu Tv riporterének sikerült utolérnie a színésznőt.

- Nagyon hangulatember vagyok, de ennek ellenére úgy érzem, hogy határozott és céltudatos nőnek mondhatom magam, aki nagyon sokszor tudja, hogy mit akar, de vannak pillanatok, amikor megborul. – mesélte Szorcsik Viki.

- Néha hisztizem is, de vállalom, hogy ilyen vagyok! Nem születtem könnyű esetnek. Ha valakit szeretek, és ő is szeret engem, érzem rajta, hogy kapok tőle, akkor kenyérre lehet engem kenni. Én is tudok bájos, kedves, aranyos lenni, annak ellenére, hogy teljesen más sugárzik ki belőlem, mint amilyen vagyok.

Egy nő, akit meg kell ismerni


Azzal egyetért, hogy őt előtte meg kell ismerni, mielőtt véleményt formálnánk róla, de a határozott emberekkel mindig ez van. Az ember előszeretettel alkot negatív véleményt, s csak utána jön rá, hogy teljesen jogtalanul.

- Ugyanúgy leállok bárkivel beszélgetni az utcán, boldogan bárkivel elmegyek bárhová, szóval úgy érzem, hogy megmaradtam ugyanannak az embernek, aki régen voltam. Még mindig ugyanaz a vidéki lány vagyok, aki eljött tizenhat évesen Salgótarjánból, és még mindig őrzi ugyanezt a mivoltát: tudja, hogy honnan jött és hová tartozik! Mindez annak ellenére, hogy sokan nem ezt gondolják rólam, de én már nem akarok bizonygatni senkinek semmit, ebben a szerepkörben tetszelgek egyelőre, ha tetszik, ha nem, és lesz ez majd nyilván másképp is. - beszélt érzéseiről őszintén a Tabu Tv-nek a színésznő.

Megeshet, hogy nem tett jót hírnevének a gonosz főnővér szerepe, s emiatt sokan negatív érzéseket táplálnak iránta. Reméljük, hogy mihamarabb megismerheti mindenki a kedves, és aranyos Szorcsik Vikit, mert mi elhisszük neki, hogy tényleg az.
Forrás: HírExtra/ma.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását