2024. május 4. - Mónika, Flórián

Molnár Anikóval tragédia történt?!

Molnár Anikó gyereket vár! Molnár Anikó elvesztette magzatát? Ezek az elmúlt napok szalagcímei a héten megjelent kulturális újságokban.
2009. május 22. péntek 11:03 - HírExtra
Anikó régóta gyereket akar. Vannak így egy páran az országban. Jár egy fiúval. Sok lány jár fiúval országszerte. Ééééésss... Anikó nőgyógyászati beavatkozáson esett túl. Ilyen is volt már a világtörténelemben, s minden bizonnyal lesz is. Hogy Anikó baja miért fontosabb, mint bárki másé? Hát, vele el lehet adni a címlapot, ellentétben Rizi Gizivel a kőbányai Havanna lakótelepen élő varrónővel. Az ő sorsa amúgy lehet, hogy sokkal tragikusabb, de hát nem mindenki tálalja címlapon, hogy reggel rózsaszín bugyit vett fel.

Hogy mi történt a terhességgel, nem tudjuk, mert Anikó nem mondja meg. Ahogy a nem cselekvés politikája is politika, a semmitmondás is lehet hír. Százak és ezrek olvassák, hogy a kultúrsztár mit NEM mondott, s lehet újságolni buszon, villamoson, fodrásznál, a piacon vagy a szomszéddal beszélgetve, hogy „húúúúúú, képzeld el, Molnár Anikó ezt meg ezt meg azt NEM mondta el”. Aztabetyárját. Ezzel még nagyobb sztárok lehetünk az ismerőseink között, csak úgy zabálják majd a szavainkat, hiszen Molnár Anikóból sosem elég, ő mindenkit érdekel, sosem érezzük úgy, hogy sok belőle, s mondjuk elmehetne délre, ahol finom meleg van, s békén hagyhatna minket a senkit nem érdeklő magánéletével.

Nem, ilyeneket nem gondolunk, ki is kérnénk magunknak, ha valaki ilyet gondolni merészelne. Gondolkodunk, hogy bevezetjük a gondolatrendőrséget. Orwell megírta a modellt, már csak realizálni kell. Így Molnár Anikóról csak jót lehetne gondolni. Francba a demokráciával, ha Anikóról van szó! Még az életünket is adnánk érte.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

xy
2009. május 22. 21:42
Ezt elöszőr azt hittem rosszul olvastam :)

"Elképesztő izgalmakat hozó dráma a magyar kulturális élet főszereplőjével!"

Kultúrális föszereplő ???
Nem inkább 1 magyar kurva ? :))
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását