2024. május 6. - Ivett, Frida

Medgyessy minden egyes fillért megadóztatna

Medgyessy Péter volt miniszterelnök szerint már az első fillértől kellene vagyonadót fizettetni - olvasható a szombati Népszavában.
2009. május 23. szombat 10:22 - HírExtra
A politikus a tervezett szabályokról azt mondta: "így annyi kivétel lesz, hogy megjósolom, mindenki ki fog alóla bújni, nagyon kevesen fogják azt megfizetni".

Medgyessy Péter a személyi jövedelemadóból levonhatóvá tenné a vagyonadót. Véleménye szerint így tényleg érvényesülne, hogy az alacsony jövedelmű, kis értékű ingatlannal rendelkezők keveset vagy alig fizetnének, viszont nem tudnának kibújni a fizetés alól a nagy jövedelmű, vagyonos emberek. "Ez nem lesz hatékony. Ezzel a javaslatcsomaggal meg lehet nyerni az adószépségversenyt" - idézte a lap Medgyessy Pétert.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

sharapova2008
2009. május 24. 17:05
Medgyessynek elment a józan esze(a maradék is!):nem veszi észre a sanyarú hazai bérviszonyokat ez az eszement? Pl.Ausztriában egy takarítónő átlagos órabére 10 Euró(most 2800 Ft),ha 6 órát takarít egy nap az 16800 Ft,nálunk két hét alatt nem keres ennyit!Hogy lehet egy volt miniszterelnök ennyire tájékozatlan,ezért is van ez az ország ilyen mélyen!Még ezt is megadóztatná ami nálunk van???
fhege
2009. május 23. 11:04
A Bajnai kormány száznapos programjába így jobban beleillik. Régebben kellett volna körültekintőnek lenni...
.. de- bátor megnyilatkozás egy korábban populista gazdaságpolitikát folytató ex-miniszterelnöktől ...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását