2024. április 28. - Valéria

A No Thanx győzedelmeskedett a homokban!

A legjobb zenekarok összemérték erejüket a röplabda homokos pályáján, és nem más bíráskodott felettük, mint a Groovehouse-os Judy. A No Thanxes fiúknak sikerült elragadniuk a győzelmet, de az állás végig nagyon szoros volt.
2009. május 28. csütörtök 07:59 - HírExtra
A minap arról számoltunk be, hogy a VIVA Comet legjobb férfi előadója díj várományosai megmérkőztek egymással bowlingban. Úgy tűnik a szervezők megtartják ezt a jó szokásukat, mert most a legjobb együttes jelöltek versengtek egymással, csak kivételesen nem a színpadon, és a slágerlistákon, hanem a homokban.

Nem, nem homokoztak, és nem is várat építették, hanem röplabdáztak! A játékosok adottak voltak, már csak egy bíróra volt szükségük, aki nem más lett, mint Judy. A szerencsés nyertes a No Thanx lett, bár a gömböt még nem ők vihették haza.

Csak a pálmafák hiányoztak, a verőfényes napsütés, a forróság és a homok ugyanis adott volt a VIVA Comet legjobb együtteseinek rögtönzött röplabda-bajnokságára. A No Thanx, az Anti Fittnes Club, a Sugarloaf és az IdiotSide egymás elleni mérkőzésein a Groovehouse bíráskodott - Judy pedig hamar képbe került a szabályokkal.

- Mi csak ketten vagyunk, és Zsoltinak ráadásul volt régebben egy sérülése, ami miatt nem nagyon sportol, ezért döntöttünk úgy, hogy én leszek a bíró. A többi csapat nagyszerűen teljesített, én meg szépen lassan rájöttem a szabályokra! - nevetett Judy, aki a bírói emelvényről követte nyomon a mérkőzést, és osztotta a tudnivalót a játékosoknak.

A No Thanx mindent vitt

Az énekesnő már három Comet díjjal is büszkélkedhet, így nem bánta, hogy most neki kellett bíráskodnia. Nagyon szoros küzdelemben a No Thanx jött ki győztesen, elverték először az AFC-t, majd a Sugarloafot is. Az IdiotSide tagjai nem jutottak döntőbe, őket Tóth Szabiék ejtették ki a selejtezőben - a fiúk mindössze egy pontot szereztek, ám nem keseredtek el, hiszen ennél eggyel több Comet-jelölést tudhatnak magukénak. Igaz, nem is kell szégyenkezniük: Dér Heni gyakorlott strandröpisnek számít, a csapat legtöbb pontját is ő szerezte.

- Hosszú, verítékes küzdelem után hagytuk nyerni a feltörekvő nemzedéket, igaz, csak egyetlen ponttal A Cometen viszont egészen biztosan nem adjuk ilyen egyszerűen az elsőséget! – mesélte Tóth Szabi, a Sugarloaf frontembere.

A Comet díjátadó gála június 4-én kerül megrendezésre a SYMA csarnokban. Több díj is otthonra fog találni, és többek között az is kiderül, hogy vajon a No Thanxnek sikerül-e a gömböt is hazavinnie, vagy meg kell elégedniük a röplabdás győzelemmel.
Forrás: HírExtra/redlemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását