2024. május 3. - Tímea, Irma

Gesztesi, a sztahanovista

Gesztesi Károlynak három házasságából négy gyereke született, akiknek gyermektartást kell fizetnie. Ha ehhez hozzávesszük, hogy Liptai Claudia épp most költözik saját házba, aminek a felét Gesztesinek kell fizetnie, akkor érthető, hogy minden munkát elvállal.
2009. május 29. péntek 15:00 - HírExtra
Hát igen. Gyermeket nem csak megcsinálni nagy munka, de eltartani is - főleg ha nem veled, hanem a volt asszonnyal élnek. A sztárszínésznek, Gesztesi Károlynak négyszeresen is szembe kell néznie ezzel a problémával. Ugyanis első házasságából egy fia (Máté), míg a másodikból két fia (Márk és Dávid) született, Claudiától pedig Panka nevű lánya van. Ők együtt elég szép számlát tudnak felhalmozni, és még a háza értékének a felét is oda kéne adnia az épp költözködő Liptai Claudiának.

Épp ezért Gesztesi minden munkát elvállal, hogy pénzhez jusson. Több darabban főszereplő, játszik a Jóban Rosszban nevű magyar ultragagyi korházsorozatban és még szinkronszínészként is bezsebel pár ezret. Ennyi munka nem kis fizetséggel jár - havi több mint egy millió forint -, ám túl sok szabadidőt sem hagy a sztárnak, így az egy negyedik feleség és anyajelölt becserkészése biztos nincs napirenden. De ha pár évvel kevesebbet írnánk, akkor simán megkapná a sztahanovista-díjat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

NewMan
2009. május 30. 15:01
Apró tévedés : 4 házasságból 5 gyereke született... Kéretik nem kifelejteni a kis Áront, akit nemrégiben szült meg 2. felesége... :D
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását