2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Kibékülés? Újra együtt Csányi Sándor és Pokorny Lia?

Egyre többet pletykálnak arról az emberek, hogy a színészpáros újra összejött, és ennek még alapja is van! Együtt szórakoztak az FHM buliján, s a minap is kettesben andalogtak.
2009. május 29. péntek 13:39 - HírExtra
Körülbelül három éve már, hogy Csányi Sándor és felesége, Pokorny Lia békességben elváltak egymástól, de közös gyermekük, az öt és fél éves Misi örökre összeköti őket. Ráadásul, hogy most ismét facér a döglesztő színész, még könnyebben merülnek fel olyan pletykák, hogy a páros talán újra összejön. Ennek csak annyi alapja van, hogy az utóbbi időben egyre többet látják őket együtt.

Hat évet töltöttek el egymás társaságában szerelemben, de akkor Csányi beleszeretett a Barátok közt régi Tildájába, Erdélyi Tímeába. Ennek ellenére sosem távolodott el igazán feleségétől. Rengeteg időt töltöttek egymással, igyekeztek ügyelni arra, hogy a férfi sokat lehessen kisfiával.

Tavaly augusztusban viszont szakított Csányi és Tímea, azóta a férfinak nincsen komoly barátnője.

- Nagyon jó kapcsolatban vagyunk Sanyival, mindenben támogat bennünket, de a magánéletünkről nem szeretnék beszélni. – mesélte Pokorny Lia.

Lehet, hogy a szerelem még nem múlt el?

Mindig a gyerekre fogták, ha „randevúztak”, de színházi körökben arról pletykálnak, hogy igenis több is lehet a színészek között, mert Csányi többször is megvárta Liát az előadások után.

Ennek itt még nincsen vége! Ugyanis az FHM magazin bulijára együtt érkeztek, együtt szórakoztak, majd együtt is távoztak. Ez már biztosan nem a gyerek érdekeit szolgálta.

Nagydobra semmit sem szeretnének verni, mert a partin is kerülték a fotósokat, a buli egyik zárt szektorába vonultak vissza, de ott nagyon jól érezték magukat. Lia gyönyörű volt, nem csoda, ha Sanyi nem tudott neki ellen állni.

A szemtanuk szerint több van köztük, mint barátság, de ez nem is baj, nagyon szépen mutatnak egymás mellett.

- Mindig is jóban voltunk, nem ez az első eset, hogy egymás társaságában töltjük az estét. De megbeszéltük, hogy nem nyilatkozunk a magánéletünkről. – tette még hozzá a szépséges színésznő.

Ráadásul a minap az Andrássy úton is együtt látták a párost, és szintén nemcsak barátoknak tűntek.

Mi csak szurkolni tudunk nekik, hiszen nagyon aranyosak együtt.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását