2024. május 6. - Ivett, Frida

Úristen! Boruljunk térdre Lilu önfeláldozása előtt!

Rózsaszín lufikkal sétál Lilu a Városligetben többezer nőtársával együtt. Lilu is csatlakozott a 7. AVON Gyaloglás az Életért kampányhoz.
2009. június 1. hétfő 07:20 - HírExtra
Lilu több ismert hölgytársával együtt azért adja arcát a világszerte ismert jótékonysági kezdeményezéshez, mert együtt még inkább felhívhatják a figyelmet a mellrák elleni küzdelemre, a szűrések fontosságára.

Idén hetedik alaklommal indul többszáz ember 4 kilométeres sétára a Városligetben és környékén rózsaszín lufikkal a kezükben, hogy így fejezzék ki elkötelezettségüket az emlőrák elleni küzdelemben, hiszen ezzel az összefogással hívhatják fel igazán a figyelmet a nőket leginkább érintő betegségre és a megelőzés fontosságára.

A június eleji rendezvényt - ahogy eddig is minden évben - idén is több híresség támogatja. A mellrák ugyanis a nők leggyakoribb daganatos megbetegedése, ám a vizsgálati technika és a kezelési lehetőségek gyors ütemű fejlődése lehetővé teszi az időben felfedezett megbetegedések túlnyomó részének gyógyítását. Lilu eddig minden évben részt vett az eseményen és most, hogy kisbabát vár, még fontosabbnak tartja, hogy felhívja a nők figyelmét az őket érintő veszélyekre és a megelőzési módokra.

– Most értettem meg igazán, hogy mennyire fontos, hogy mi magunk jól legyünk ahhoz, hogy a szeretteinknek is mindent megadhassunk – mondta Lilu.

Az RTL Klub Reggelijének műsorvezetője mellett idén is több ismert hölgy jelezte, hogy csatlakozni kívánnak és erre buzdítják nőtársaikat is. Ők június 6-án mindannyian rózsaszín lufit vesznek a kezükbe. Biztosan részt vesz a gyalogláson idén Pécsi Ildikó, Pataki Ági, Hegyi Barbara, Dombovári Vanda, Terecskei Rita, Gór Nagy Mária, Sarka Kata, Baby Gabi, a Fresh lányok, Labancz Lilla, Valkó Eszter, Bánhidi Vivien, Létay Dóra, Várdai Anikó, Lola, Tóth Gabi, Kozma Orsi, Orosz Barbara, Peller Mariann, Balogh Edina, Kardos Eszter, valamint Batiz András, Hajdú Péter és Steiner Kristóf is.
Forrás: rtlbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

GULIA
2009. június 1. 19:36
MELLRÁK ELLENI KÜZDELEM, SZŰRÉSEK FONTOSSÁGA? A VÁROSUNK NÖGYÓGYÁSZÁNÁL KIKÖNYÖRÖGNI SEM LEHET A BEUTALÓT A VIZSGÁLATRA, CSAKIS 45 ÉV FELETT. Ő NEM NÉZ REKLÁMOT, NEM TUDJA MENNYIRE FONTOS EZ? PEDIG TUDHATNÁ, HOGY NEM CSAK IDŐS KORBAN LÉTEZIK RÁKOS BETEGSÉG. Ő MEGELŐZI, HOGY IDŐBEN KIDERÜLJÖN. HA MEGHALLOM EZT A REKLÁMOT, EZEN RÖGTÖN FELHÁBORODOK.
nussi63
2009. június 1. 12:09
Drága terhes, másállapotos Hölgyek! Mikor veszitek észre, hogy nem egy kellemes látvány ez az óriási pocak a rátapados felsőrészekkel. Ha ez szép látvány Nektek, akkor miért akartok karcsuak lenni?Miért kell ezzel az állapottal ennyire hívalkodni?
dudva
2009. június 1. 09:24
Ki az a Lilu? És miért kéne térdre borulnunk előtte?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását