2024. április 29. - Péter

Érdekességek, hogy Harry Potter miért nem szeret szeretkezni!

Ha a kamerák előtt kell szeretkezni, bizony Daniel Radcliffe cseppet sem jön izgalomba. Eleinte nagyon izgatott volt, de mikor odakerült, rá kellett jönnie, hogy ebben semmi szexis sincsen.
2009. június 3. szerda 16:30 - Kővári Adrienn
Daniel Radcliffe, a Harry Potter fő-fő sztárja, azaz maga a megtestesült varázsló örömmel mesélt szexuális tapasztalatairól. Nem, sajnos nem a valós élményeit osztotta meg a közönséggel, hanem a filmbéli jelenetekről mesélt.

Először a December Boys című filmben kellett szex jelenetet előadnia, partnerével, Teresa Palmerrel. Akkor még csak tizenhat éves volt a kicsi Daniel, a film 2007-ben készült. Először nagyon izgatott volt, mikor meghallotta, hogy mit is kell játszania, de aztán rájött, hogy ez annyira nem is vicces, és szórakoztató.

Sosem izgatja fel a partnere

Nem szokott zavarba jönni, mikor a kamerák előtt meg kell csókolnia egy lányt, de viszont izgalmat sem szokott érezni, legyen bármilyen csinos, és szexi a partnere. Elmondása szerint nem olyan izgalmas szeretkezni a kamerák előtt, mint amilyennek majd látszani fog a filmvásznon. Sokkal izgalmasabb azt nézni, mint csinálni.

- Furcsa, mert mikor az ember nézi, azt gondolja, hogy „Hű, ez milyen szexi, hogy bírták a színészek visszafogni magukat?” Valójában cseppet sem izgató, mikor ezt forgatjuk, sőt! Nem számít milyen szép a lány, mert semmi szexi nincs ebben. – mesélte a sztár.

Elmondása szerint, a rajongói mindig csalódnak, mikor találkoznak vele, mert ő nem olyan király, mint Harry. Az biztos, hogy se varázsolni nem tud, se seprűn repülni. Hát, tényleg nem olyan lenyűgöző, mint a varázsló palánta.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását