2024. április 26. - Ervin

Ennyi volt? Végre lépett Ördög Nóra!

Sokáig folyt a botrány Ördög Nóra, és Rubin Kristóf között, de most végre békében benyújtották a válópert. Elmondták, hogy sokat szoktak találkozni, mert igyekszenek megtartani a jó kapcsolatukat.
2009. június 4. csütörtök 10:40 - HírExtra
Pár hónapja szinte másról sem lehetett hallani, csakis Ördög Nóra botrányos szakításáról. Azóta már kikerültek a bulvár média forgatagából, bár ki nem békültek, mégis sok időt töltenek együtt. Most viszont végre benyújtották a válópert.

Rövid tárgyalásra lehet számítani, mert nincsen közös vagyonuk, így biztos, hogy még a nyáron végleg elválnak a volt szerelmesek útjai.

Azt tudjuk, hogy Nóra nem szomorkodik, mert boldog párkapcsolatban él Nánási Pállal, ennek ellenére nehéz időszak volt az életében a különválás.

- Rajtam, és Palin kívül van még egy férjem, akitől éppen válok. Nagyon jó maradt a viszonyunk. Tisztelem őt, és nagyon sajnálom, hogy így alakult a kapcsolatunk. Intelligensen tudjuk kezelni, és továbbra is képesek vagyunk együtt dolgozni. Meg-megiszunk egy kávét, vagy teát a munkahelyünkön. – mesélte a Gyöngy című magazinnak Nóra.

Rubin Kristóf, producer is fájdalmasan élte meg a szakítást.

- Kevés pár képes egy ilyen trauma után megőrizni a jó kapcsolatot. Őszinteség, és rengeteg akaraterő kell hozzá, hogy túl tudjunk lépni a fájdalmunkon. Bár a válás mindkettőnk számára megkönnyebbülést hoz, hiszen lezár egy nem túl kellemes időszakot, mégis nagyon fájdalmas döntés. – mesélte szomorúan Kristóf.

Hozzátette még, hogy igyekeztek nem törődni azzal, amit a lapok összehordtak róluk az elmúlt félévben. Fontosabb volt, hogy megtartsák azt a sok szépet, és jót, amit ez a hét éves kapcsolat nyújtott nekik.

- Ehhez az kell, hogy képesek legyünk elfogadni a másik döntéseit, ha az egyik menni akar, azt el kell engedni. Remélem a válás után mindketten tiszta lappal tudjuk majd újrakezdeni, és folytatni az életünket. – tette még hozzá a producer.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását