2024. április 29. - Péter

Csoportos szex: még mindig tabu téma

Hiába beszélünk keveset róla, mindenki tudja, hogy miről van szó, sőt! Rengetegen éltek már a csoportos szex lehetőségével, mégsem meri az ember felvállalni. Még mindig kínos róla beszélni, pedig természetes is lehetne.
2009. június 6. szombat 17:59 - Kővári Adrienn
Ki ne álmodozott volna már arról, hogy bizony aznap este nem csak egy lánnyal, vagy férfival szeretne ágyba bújni, hanem akár többel is. Meglepő, vagy sem, de sokkal többen fantáziálnak a csoportos szexről, mint ahogy azt gondolnánk. Az emberek többsége még mindig letagadja, ha bármilyen perverzió suhanna át az agyán, pedig sok esetben érdemes lenne ezeket megosztania minimum a partnerével, vagy a szerencsés jelöltekkel. Sosem lehet tudni, hogy mit gondol róla a másik.

Ha meghalljuk azt a kifejezést, hogy csoportos szex, akkor nem feltétlenül egy kiéhezett embertömegre kell gondolni, hiszen ha már csak plusz egy fő is jelen van az intim pillanatnál, az már sokkal barátságosabban hangzik.

Ennek is úgymond sok fajtája van, és rengeteg oka lehet, amiatt az ember ezt a szexuális együttlétet választja. Legtöbb esetben olyan párok vállalják ezt be, főleg, ha egyszerre akár öten-hatan is az ágyban hemperegnek, akik már egy hosszú kapcsolatban élnek. Egy ilyen együttléttel könnyen fel tudják dobni a szexuális életüket.

Közrejátszik még a kíváncsiság is, főleg fiatalok esetében, s nem utolsó sorban az alkohol is. Azok, akik tervezetten mennek bele egy ilyen helyzetbe, nagyobb százalékban élvezik is. Viszont, akik csakúgy belecsöppennek, esetleg nem éppen beszámíthatóak, sok esetben megbánják reggelre.

Még kevesebben űzik ezt rendszeresen, sokan csak egyszer próbálják ki. Persze az sem mindegy, hogy hány fős csoportról van szó. A nagy létszámú összejövetelek azért sokkal ritkábbak, mint a plusz egy-két fős változatok.

Ciki beszélni róla, mégis mindenki tudja miről van szó

Akármennyire is tabu témának számít még mindig, meglepő, hogy mennyi ember kipróbálta legalább egyszer. Ha nem is lehet azt mondani, hogy minden második, vagy harmadik, de a fiatalok körében elég népszerű. A húsz-harminc évesek körében sok olyan akad, aki már átesett hasonló élményen.

Rendszeresen inkább azok vesznek ilyenben részt, akiknek kezd ellaposodni a szexuális élete, mert olyan régóta együtt vannak, és egy kis izgalomra várnak. Másik része pedig olyan emberek, akik vonzódnak az extrém, kicsit perverz dolgokhoz.

Az ausztrálok csoportosan szeretik

Végeztek egy felmérést Ausztráliában, az ország legnagyobb társkereső oldalán, ahol a válaszadók őszintén meséltek élményeikről. Negyven százalékuk a nemek egyenlő eloszlását tartja fontosnak, míg harminc-harminc százalékban vagy a nők, vagy a férfiak többségét találja jobbnak a csoportos szexben.

Ráadásul körülbelül ugyanannyi nő gondol csoportos szexre, mint férfi. Ez teljesen érthető is, hisz egy ilyen együttléthez is szükség van egyaránt mindkét nemre.

A honlap kapcsolat-szakértője, Geoff Barker szerint a felmérés azt sugallja, hogy az ausztrál nők szexuálisan felszabadultabbak, mint a férfiak.

Mi a helyzet a magyarokkal?

Ha kis hazánkban is felmegy valaki egy társkereső oldalra, ott is hasonló számokkal találkozik. Sok ember hangoztatja a profiljában, hogy ő bizony szívesen keres akár csoportos szexhez is alanyokat, ráadásul több pár is így keresi harmadik partnerüket egy kellemes együttléthez.

Ennek ellenére a netes felmérés nem mérvadó, mert sok ember nem őszintén válaszol. Az ilyen társkereső oldalakon sok hazugsággal, és álprofilokkal találkozhat az ember. Ilyenkor az emberek jobban elengedik a fantáziájukat.

Előnyök, hátrányok, egyáltalán van ennek értelme?

Bizonyos kor fölött szinte kötelező
Pszichológusok úgy tartják, hogy a harminc év fölöttiek sokkal nagyobb arányban próbálják ki a csoportos szexet, mivel ebben a korban már levetkőzik azokat a gátlásaikat, amik még húszon évesen a lelküket terhelik.
Nehéz felmérni, hogy valójában hányan élnek ezzel, mert sokan hazudnak a témával kapcsolatban. Akad olyan is, aki meséket talál ki, míg mások letagadják az éjszakákat. Az emberek nagy része nem nézi jó szemmel az ilyet, ezért legtöbben be sem vallják.

Azért is nehéz megérteni mindezt, és a szükségességét, mert egy ilyen helyzetben, főleg ha jóval többen vannak, hiányzik azaz intimitás, ami egy párnál megvan. Aki még nem próbálta, az nem tudja elképzelni, hogy milyen előnyei lehetnek egy ilyen együttlétnek.

Sok férfi tart is tőle, mert félnek attól, hogy nem tudják kellőképpen kielégíteni mind a két, vagy három, négy lányt. A csoportos szexet kevés olyan ember vállalja be, aki elégedetlen magával, ezért is történik meg az, hogy sokan megbánják, ha alkohol befolyása alatt még is belemennek egy ilyen játékba.

A fiatalok sok esetben nem tudják hova tenni, hogy milyen is úgy igazán együtt lenni valakivel, ezért könnyen beleugranak az ilyen extrém helyzetekbe, hogy ezzel vagányabbnak, bevállalósabbnak tűnjenek. Ráadásul, ha valaki a környezetükben már kipróbálta, ők is késztetést éreznek rá, hogy megtegyék.

Ha kifejezetten nincsenek is előnyei jobb lenne, ha az emberek nem szörnyülködve tekintenének rá, de nemcsak erre, hanem bármiféle szexuális játékra. Minél elfogadottabb lenne, annál többet lehetne róla beszélni, s talán kedvelői sem élnének titokzatos életet.
Forrás: HírExtra/hazipatika.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

...
2009. június 8. 10:44
Ui.: Te! ez a "Haccsoló" Tasziló is zsidÓ volt ugye? ;-)) ;-P
...
2009. június 8. 10:41
a lényeg, hogy tegnap a szadesz kihullott, mint pelyva a rostából! ;-))) ;-P (EP. választások)
"p-Aga"? az origÓ-ról? a "szamár" avatarral? ha-akkor: szevasz! (ich bin Laden) ;-)
p-Aga
2009. június 6. 18:31
Egy vicc jut róla az eszembe, talán nem is az.
Arisztid felhívja Taszilót:
- Bahátom, holnap ötkoh ghupenszex lesz nálunk. Eljönnél?
- Hát persze! És mondd csak, hányan leszünk?
- Ha hozod a nejedet, pont háhman.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását