2024. április 20. - Tivadar

Milliókkal lóg Claudiának Gesztesi Károly?

Óbuda luxusingatlanokkal zsúfolt részére költözik Liptai Claudia.
2009. június 6. szombat 13:24 - HírExtra
A színésznő zöldövezeti, panorámás lakásban kezdi meg új életét. Gesztesi Károly eközben ki sem látszik a munkából, azt rebesgetik, Claudia lelépési pénzét próbálja összeszedni.

Gomba módra szaporodnak a luxuslakások az óbudai dombok lankáin, ahová Liptai Claudia költözik. A III. kerület zöldövezeti területe igencsak felkapott, mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki itt teremt otthont magának.

Caludia a Gesztesi-villában eltöltött évek alatt hozzászokott az exkluzív környezethez, és a különválás után sem adja alább, ugyanis egy panorámás, kertes házban vásárolt lakást magának – szivárgott ki a házaspár környezetébôl. A hasonló ingatlanok négyzetméteréért akár hétszázezer forintot is elkérnek a forgalmazók, így ha a kislányával, Pankával beköltöző műsorvezető minimális igényét vesszük figyelembe, a Liptai lakás mintegy ötvenmillió forintba is kerülhet.

Ez még az egyik legjobban fizetett televíziósok közé tartozó Claudiának is komoly kiadást jelent, ám úgy tudjuk, hogy a műsorvezető jelentős összegre számíthat férjétől, Gesztesi Károlytól. A pár házassági válsága kapcsán kiderült, hogy bár külön kasszán éltek, a Gesztesi-villa közös szerzemény, és valószínűsíthető, hogy az ott maradó Károly kifizeti Claudia tulajdonrészét.

Ismerôseik ennek tudják be, hogy a színész mostanában megállás nélkül dolgozik, egymás után vállalja a film- és reklámszerepeket. A túlhajszolt családapa az utóbbi hetekben több mint húsz kilót fogyott, ami az öngyilkos munkatempó mellett annak is betudható, hogy fitneszedzővel igyekszik karbantartani magát.

Hiába az emberfeletti erőfeszítés, Claudia mégsem tud elköltözni. Eredetileg arra számított, hogy miután hazatér Pankával a dominikai nyaralásból, azonnal birtokba veheti új otthonát, az építkezés azonban nem akar befejeződni. A színésznő ezért jelenleg is abban a házban kénytelen várni lakása elkészültét, amely Gesztesi egykori nejének otthonával szomszédos.
Forrás: Borsonline
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását