2024. május 17. - Paszkál

Botrányos! Fehérneműben lépett fel a megasztáros énekesnő!!

A megasztáros egyre durvább ruhákban lép fel a nagyközönség előtt, mellyel elborzasztja a tinilányok szüleit. A dilidoki szerint sem kellene túlzásba vinni az extrém cuccokat, mert sokan pont emiatt fordulhatnak el az énekestől.
2009. június 8. hétfő 18:34 - HírExtra
Tóth Gabi mindenképpen az extrémebb előadóművészek közé tartozik. Ha feltűnik valahol, biztosak lehetünk benne, hogy nem unalmas és átlagos öltözékben teszi. A Bravo Otto díjátadón is hozta a formáját. Nercharisnyájára húzott egy fodros bugyit, mely neméppen szokványos viselet egy gálán, főleg úgy, hogy mindezek alól kikandikált egy piros tanga is.

Számítani lehetett rá, hogy Gabi ki fog tűnni a viseletével a rendezvényen, de azért ez még a kollegáit és barátait is megdöbbentette. Az énekesnőt, már a tehetségkutatóműsorban sem a visszafogottság jellemezte. Láthattuk lakkszerelésben, vagy igazi rockereket megidéző öltözékben, de emo stílusú ruhákat sem vetette meg. – Én így érzem jól magam, a közönség pedig szinte már elvárja tőlem, hogy egy-egy fellépés alkalmával extrémen jelenjek meg. – Nyilatkozta Gabi a Blikknek.

A tizenéves lányoknak lehet, hogy tetszik Gabi vagánysága, de az anyukákat egyre jobban megriasztja, hogy így öltözködik gyermekük bálványa, és szerintük rossz útra tereli ezzel a sztár őket. Egy megkérdezett pszihológus szerint, sem kellene az énekesnőnek túlzásba vinnie a feltűnősködést, mert hamar át lehet esni a ló túloldalára. Van egy határ,ami után már nem extrémitásról ,hanem butaságról beszélünk.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

dudva
2009. június 9. 13:39
Ez a nő úgy undormányos, ahogy van. Előadóművész???????????????????? Ne szarassatokmááábe!!!!! Előadó, az igen. De művész? Közelebb van hozzánk a naprendszer vége, mint ez a cafka a művészi titulushoz.
kamillamama
2009. június 8. 19:43
Vajon milyen az a "nerc" harisnya? Nem inkább necc az?!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását