2024. április 26. - Ervin

Baj lesz? Kongresszust hív össze az MSZP

Az MSZP megyei elnökökkel kibővített elnöksége úgy döntött: pártértekezlet helyett július 4-én kongresszuson értékeli az elmúlt hetek, hónapok történéseit és az európai parlamenti választások eredményét - tudta meg az MTI szocialista forrásból kedden.
2009. június 10. szerda 06:40 - HírExtra
A kongresszuson nem kívánnak személyi kérdéseket felvetni, e helyett a párt politikai irányvonaláról akarnak majd dönteni.

Az MTI információi szerint azért változtattak a korábbi terveken, és hívnak össze a pártértekezlet helyett kongresszust, mert azt Szili Katalin házelnök a hétfői frakcióülésen, majd kedden a Fejér megyei szocialisták vetették fel.

Utóbbiak szerint a következő időszakban a pártnak ki kell alakítania az országgyűlési- és önkormányzati választásokra való felkészülés "menetrendjét", meg kell határozni az azzal kapcsolatos feladatokat, és okulva az európai parlamenti választás tapasztalataiból, közérthető politikai válaszokat kell adnia a társadalmat feszítő kérdésekre.

Szili Katalin többek között azért szorgalmazta a kongresszus összehívását, hogy az a 2010 utáni időkre jelöljön ki irányvonalat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását