2024. május 3. - Tímea, Irma

Botrány! A szexigazgatónő marad az iskolában

A nyilvánosságra kerülő szexi fotók ellenére is a helyén maradhat a erotikus műsorokban szereplő általános iskolai gazdasági vezető hölgy.
2009. június 10. szerda 14:30 - HírExtra
A botrány azután robbant ki, hogy az igencsak jó karban lévő hölgy egyik kuncsaftjának elkotyogta, hogy "civilben" egy általános iskola gazdasági igazgatójaként dolgozik.

Azóta felháborodott szülő tüntettek az ominózus iskolánál, sőt, igen pikáns fotók is napvilágra kerültek az igazgatónőről, amint egy motoros fesztiválon ad vad erotikus műsort teljesen meztelenül.

A Blikk a képeket eljuttatta a város polgármesteréhez is, aki szerint ez viszont nem elegendő bizonyíték. Amíg nem lesznek hiteles tanúk, addig a helyén maradhat a "szexigazgatónő".

Morális tanúlság? Egyrészt valahol érthető, hogy a szülőket felháborítja a dolog, viszont a hölgyet sem ítélhetjük el azért, hogy két-három erotikus előadással gyakorlatilag megduplázza az amúgy igencsak szerény közalkalmazotti fizetését...
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

gyerika58
2009. június 10. 19:53
Azért enyhe túlzás igazgatónak nevezni, ha gazdaságvezető, vagy legjobb esetben legfeljebb gazdasági igazgató (Bár ilyen titulus leginkább az iparban van)
Vagy mindegy, hogyan, csak rúgjunk egyet a pedagógusokon?
Bravó!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását