2024. március 29. - Auguszta

MSZP: Nincs ok előrehozott választásokra

Nem látjuk okát annak, hogy az MSZP támogassa az előre hozott választásokat - mondta Bárándy Gergely, az MSZP országos elnökségének tagja kérdésre válaszolva szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.
2009. június 10. szerda 12:39 - Téglas Gábor
Az előre hozott választás kérdésével a parlamenti frakció már foglalkozott, az elnökségben erről nem esett szó - közölte a politikus azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz elnöksége levelet írt a szocialista elnökségnek. A levélben világossá teszik: az európai parlamenti (EP) választást úgy értelmezik, hogy az emberek megvonták a bizalmat a szocialista párttól, ilyenkor pedig egy demokráciában ki kell írni az új választást.

Bárándy Gergely hangsúlyozta: a frakció egyhangúlag döntött amellett, hogy támogatja a Bajnai-kormányt.

Felhívta a figyelmet arra, hogy a frakcióülésen nem volt egyetlen tartózkodás és ellenszavazat sem, amikor erről döntöttek.

Alappal lehet arra következtetni, hogy az MSZP frakciója továbbra is egységesen, kiszavazások nélkül a Bajnai-kormányt fogja támogatni - közölte a politikus.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

dudva
2009. június 10. 13:57
5 éve is nyert a fidióta banda az EU-s választáson, 1 évvel később elbukott. Jövőre, mi a bizonyíték, hogy nem ismétlődik meg a bukásuk?
Ezért minek előre hozott választás?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását