2024. április 29. - Péter

Elképesztő kalandra vállalkozik az RTL Klub sztárja - videóval!

Nem mindennapi megmérettetésre szánta le magát Szujó Zoltán. Az RTL Klub sztárriportere a 41. Kékszalag vitorlásversenyen fog hajóba szállni.
2009. június 11. csütörtök 08:59 - HírExtra
Élete első Kékszalag versenyére készül az RTL Klub egyik legnépszerűbb riportere, a boksz- és Forma-1-es műsorokból ismert Szujó Zoltán.

Csak balasznak lesz jó?

– Nem mondhatom, hogy rutinos vitorlázó vagyok, de a kis családi finn dingivel azért szeles időben is kimerészkedek a vízre – mondta a nagy kalandról Szujó. – Soha nem indultam még hasonlóan komoly megmérettetésen, így tényleg erősebben kalapál a szívem a gondolatra, hogy én is a nagy hagyományú verseny mezőnyének tagja lehetek – áradozott a riporterből lett vitorlázó.

A nemrég egy filmszerepet is elvállaló riporter persze tudja jól, hogy egy ilyen jellegű eseményre fizikailag is fel kell készülni, el is kezdett edzeni a versenyre: rendszeresen fut és erősít.

– Attól félek, így is csak balansznak leszek jó, de azt ígérem, hogy a karom többet mozog majd, mint a szám, minden elkövetek, hogy két tapasztalt társam keze alá dolgozzak – magyarázta vidáman az egyesek szerint némi súlyfelesleggel is rendelkező riporter.

Egyből győzni akar...

Szujó tehát keményen készül és reméli, hogy jó erős szelük lesz, amivel „őrületes, adrenalin-árasztó” tempót diktálhatnak majd.

– Csodás lenne, ha a felejthetetlen élményt a kék szalag elnyerése még fokozná, ebben a reményben lépek majd a hajó fedélzetére – tette hozzá Szujó.

Hát, azért egy újoncnak nem kellene egyből a június 2-án rendezendő verseny trófeájának elnyerésében gondolkodnia…

Szujó Zoltán igazi kaméleon: szerepelt már filmben, közvetített már dominódöntögetést, állt a bokszring mellett és autóversenyzik is, legalábbis próbál. Íme egy videó a versenypályáról rendkívül tehetséges riporterünk főszereplésével!

Forrás: HírExtra/RTL Klub
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását