2024. május 18. - Erik, Alexandra

Leonardo DiCaprio folyton csajozott, így kidobták

Leaonardo DiCaprio folyton bulizik és csajozik, így alig szentel némi figyelmet a gyönyörű izraeli modellnek, Bar Rafaelnek, akivel már három éve jár. De ebből a modellnek elege lett és faképnél hagyta a sztárt.
2009. június 12. péntek 15:31 - HírExtra
Gyönyörű test, rekord összegű fizetés, szerető és kedves lélek, biztos háttért ajánló jövő - mi más kellhet még egy férfinak egy nőben? Ezt egyedül Leonardo DiCaprio tudhatja, aki alig törődött az ezen erényekkel mind rendelkező szupermodell barátnőjével, Bar Rafelel. Pedig Bar még párkapcsolati kúrákkal is próbálkozott: ideiglenes, figyelmeztető szüneteket tartott, hátha Leonardo észhez tér, de mindhiába.

Most viszont Barnak elege lett és kidobta szerelmét. Három éve vannak együtt és Bar szerette volna, ha továbblépnek, de León az elkötelezettség legkisebb jele sem látszott. A bulikon mindig úgy viselkedett, mintha szingli lenne, aztán ment Barhoz, ha szeretetre vágyott. Most megtudja, milyen nélküle! - nyilatkozta a sztár egyik barátja. De lehet hogy Leonardot annyira nem érdekli a dolog: elvégre így mindenféle vita nélkül végigmehet egy női futballcsapaton.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását