2024. május 4. - Mónika, Flórián

Tóth Vera a padlón?! Alkohollal küzd?

Döbbenetes képeket tett fel magáról Tóth Vera az egyik internetes közösségi portálra. Túl gyakran néz a pohár fenekére vagy csak sminkben aludt?
2009. június 14. vasárnap 12:54 - HírExtra
Az énekesnő utolsó szerelmével, Dobival való szakítása óta bulizással tölti a szabadidejét, erről pedig rendszeresen be is számol egy közösségi portálon. A bejegyzései nagyjából háromnaponta szólnak alkoholgőzös partikról, de a magányos esti borozgatások sem ritkák.

Az egyik vadabb buli után fényképeket is közzétett, hogy megmutassa barátainak, miként fest másnaposan. A fotók megdöbbentőek, Verára alig lehet ráismerni. Haja lóg, szeme alatt hatalmas fekete karikák éktelenkednek.

– Vera nagyon rossz állapotban van – mesélte állítólag a neve elhallgatását kérő közeli ismerôs a Borsnak.

– Esténként piálok, utána meg éhes vagyok, és eszem, ezért nem tudok lefogyni – ezekkel a szavakkal ecsetelte  Vera, hogyan telnek a magányos estéi,  már ha ebből az egészből egyetlen szó is igaz..

A fiatal tehetség a Comet zenei díjátadó gálán sem maradt szomjas, a rendezvény alatt állítólag többször megjelent az ingyenwhiskey-s pultnál. Még az sem riasztotta el, hogy a VIP-szektorban a sztárokon kívül csak újságírók voltak jelen, akik árgus szemmel figyelték minden lépését, és nyilván nem ettek-nem ittak semmit a potyából.

– Vera állapota miatt nagyon aggódunk, de nem mer neki szólni senki, mert túl önfejű ahhoz, hogy elfogadja a barátai véleményét – mondta a lány baráti köréhez tartozó férfi, akit érdekes módion nem nevez meg az újságíró.

Így persze bárkiről bármit le lehet írni, elég egy előnytelen vagy viccesnek gondolt fotó az interneten. No meg az is elgondolkodtató, hogy ezeket a képeket a közösségi portálon nem Vera ismerősei láthatják-e csupán...

Mert ha igen, akkor rá is igaz a mondás: az ellenségeimmel elbírok, csak a barátaimtól ments meg, Istenem!
Forrás: Borsonline
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

samu49
2009. június 15. 13:05
Szerintem meg semmi probléma,csak kell egy kis reklám és szaladhat a szekér tovább.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását