2024. április 16. - Csongor

Már készül a 23. James Bond forgatókönyve

Három neves forgatókönyvíró is közreműködik James Bond legújabb kalandjainak megírásában; a 23. Bond-filmben ismét Daniel Craig bújik a brit titkosügynök bőrébe.
2009. június 16. kedd 06:51 - HírExtra
Az MGM Stúdió és az EON produkciós cég Peter Morgant, a Frost/Nixon című film íróját, illetve Neal Purvist és Robert Wade-et, a legutóbbi két James Bond-film forgatókönyvíróit kérte fel a történet megalkotására - számolt be a Variety című filmes folyóirat. Őfelsége szuperügynökét ismét - immár harmadik alkalommal - Daniel Craig kelti majd életre.

A forgatás kezdetéről egyelőre még nincsenek információk, annyi azonban kiszivárgott, hogy a producerek 2011-re tervezik a bemutatót.

Daniel Craiget legutóbb a Defiance (Ellenszegülés) című világháborús drámában láthatta a közönség. Márciusban a brit média arról számolt be, hogy legújabb Bond-lányként a díjesővel jutalmazott Gettómilliomos révén ismertté vált Freida Pinto neve is szóba került.

Peter Morgant 2007-ben A királynő című filmért Arany Glóbusz-díjjal jutalmazták, és Oscar-díjra is jelölték. Emellett közreműködött Az utolsó skót király és A másik Boleyn-lány forgatókönyveiben is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását