2024. április 20. - Tivadar

Szánalmas! Britney Spearsnek együtt kell nyaralnia volt férjével

Még ilyet! Britney mögött nehéz év áll: sorozatos koncerteken és fellépéseken kellett teljesítenie. Most pihenni utazik egy szigetre, ahová elkíséri volt férje és jelenlegi barátja is.
2009. június 16. kedd 11:59 - HírExtra
Annak ellenére, hogy már elváltak, mégis muszáj együtt tölteniük a nyaralásukat Britneynek és Kevin Federlinenak. Erre azért van szükség, mert Spears kisasszonytól a bíróság megvonta a szülői felügyeleti jogot, így gyermekeivel csak úgy lehet együtt, ha volt férje is ott van és vigyáz a kicsikre.

Persze ezt nem pusztán szívességből teszi meg Kevin. Kőkeményen meg kell őt fizetnie Britneynek: mintegy 5000 dollárt ad neki egy hétért.

Federline barátnőjét, Victoria Prince-t is magával viszi, s persze Britney sem egyedül pihen: az ügynökével, Jason Trawickel élvezik a semmittevést.

A volt házaspár szerződést kötött, amelynek értelmében akármerre megy Britney, Federline-nak mindenhová követnie kell, hogy apai-bébiszitteri kötelességét ellássa. Cserébe heti ötezer dolláros fizetést és teljes ellátást kap, ezért a média már Amerika legdrágább bébiszittereként emlegeti.

S hogy hova mennek nyaralni?

Csak a „szomszédba”: a festői szépségű Szamoa szigetére. A szigeten egy egész szállodát foglaltak le, ahol minden lakosztályhoz külön úszómedence tartozik. Az énekesnő egy heti nyaralásért 300 ezer dollárt fizetett ki.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását